- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A távirányítós projekt heti állása: végre sikerült összehozni vele egy kört
Kb. ennyit bírt a servo-fogaskerék toldalék, elforog simán benne a servo fehér kis bizb@sza, hiába van odacsavarozva is... Egyelőre köt az epoxi, hátha tovább fogja bírni legközelebb. A kis sg90 úgy látom elég erős lesz. A dc motor is bírja váltó nélkül is.Továbbra is küzdök a 3d nyomtatott vackokkal. Az aksi tartóba nem találtam elektronikát csak Alin. Milyen néven futnak ezek itthon? Angolul battery pins. Holnap még benézek pár boltba, hátha van hasonló, ez a befőttes gumis felfogatás nagyon gagyi
de legalább tényleg tartja.
Az arduino tartó is kicsit nagy, de így akár szerkezeti elemként is használható.A fogasléc túl rövid, azt is újra kell nyomni majd módosítás után.
Tanulság: mielőtt szétszedi az ember a kábelezést, célszerű megjegyezni mi hol volt. A dc motor valamiért nem megy csak előre, bár azt szerintem nem lehet rosszul bekötni. Elég erős, gyors a járgány. Váltó is tervben van, de egyelőre marad így direktbe kötve, ezt a kasznit el fogja bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged