- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Atom és platformIO modullal küzdök jelenleg. A Problémám az, hogy építettem egy szoftvert egy hardverre, amit windows alól buildelve feltöltöttem éshazsnálok jelenleg is, viszont most MAC-en sajnos nem sikerül a buildelés.
Egy ESP8266 NodeMCU-0.9es devboardra menne a program. a main.ino tartalmazza a vezérlést, az index.h pedig a webes megjelenést. Viszont feltöltés után nincs weblap. Látom a mikrokontrolleren, hogy érkezik kérés, (handle kezelőm van) de nem küld vissza lapot. Az az első gyanúm, hogy mac-en nem buildeli automatikusan hozzá az index.h file-t (ez amúgy stringbe töltődik be a programban) Meg tudom valahol nézni, hogy miket buildel? Esetleg más ötlet?
Aruino IDE alól ugyan ez a jelenség, amúgy error mentesen lefut a compile.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest