- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
moongoose #352 üzenetére
Hát akkor annak vmi nagy baja lehetett. Én nemigen tudok ien karirol. Ez minimum garis probléma. Az más kérdés hogy 1 honapra senki nem adja be a kariját. Amugy egyik ph-s emberke szerint nem megy rá. De 100%-ra ö se tudja. Majd körülnézek gtx topikban.
Amugy lehet pont van egy fölös 12-es revoltec ventim. Max ha gáz van beteszem. De nekem elég szellös a házam szerintem nem lesz gond.Egyetlen probléma az lehet ha átvágnak de nagyon remélem nem csak addig tart a dolog hogy én utalom a pénzt (ujonc illetö, egyetlen hirdetéssel 5napos reg. viszont telon beszéltünk de ez nem jelent sokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Age of Empires 4
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest