- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beállítottam az elmaradt képeket, a karton sört a szerkesztőség címére küldjétek.
szerk: a köszönetnyilvánításokat a másik topikban kéretik megtenni
-
mirci18
addikt
Jó értem.
Nem hittem volna hogy ez az egyéni arckép lecserélés ekkora nagy dolog ekkora herce hurca van belőle.
Továbbá azt se értem miért nem lehet két egyedi Mario.Mert egyedi lenne mind a kettő.
De ebből nem akarok veletek vitát.
Akkor légyszives szeretnék egyedi arcképet.
Wario-t szeretném amit az arcképadatbázisban is megtaláltam.
Megoldható?
Előre is köszönöm.
Engedély itt:
[link] -
válasz
mirci18 #34174 üzenetére
Szia!
.LnB-től nehezen kapsz esélyt, mert nincs jogköre elbírálni azt, hogy melyik arckép mehet, és melyik nem. Ő egy hasznos usere a topiknak, segít a már elfogadott ötletekhez kivitelezhető arckép forrást találni, tanácsot ad és segít ahol tud.
Mario azért nem lehet, amiért másoknak sem lehetett még egy Kisvakond, vagy Jerry egér. Egyéni arckép, egyedi, egy lehet belőle csak.
A korábbi posztokat pedig nem véletlenül töröltem, kérlek egy OFF-topikban mutasd be az arckép ötleted, és ha majd ott rábólint valamelyik moderátor, akkor kérvényezd itt az elkészítését.
-
salapp
addikt
Szeretnék egy egyéni arcképet.
Itt az engedély[link]Abszolút kedvenc Doctor Who David Tennant a karakterhez erősen kötődő szemüveggel lenne. Találtam sok rajzolt képet, de nem tudom, melyik illik legjobban a PH!-hoz.
Mi a következő lépés?Köszönöm
-
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #34159 üzenetére
Ez volna a másik variáció, bár nekem itt az arca annyira nem tetszik, nagyon foltos. Mondjuk elmosással lehet tudják korrigálni.
Az "A" verzió ez lett volna, de azt mondják már ebből van egy piros ruhás, kék sisakos Alonso, kettő nem lehet mert egyformák.
vs
Ugye hogy nem is egyforma, ilyen sárga sisakos miért nem lehet?
-
perge666
veterán
Figyelj,nekem jó a bal oldali is,ha azt mondod hogy kicsibe az jobban látható......
A karika is kicsiben biztos jobban fog mutatni,bár az most így nem igazán adja.
Gondolom nem igazán megoldható láthatóság szempontjából,hogy legalább a szarva hegye piros,véres legyen?Nyugodtan folytasd a bal oldali képpel,rád bízom magam.
Biztos jól megcsinálod,bár kicsit sötétebb színeket gondoltam,esetleg azt a barnás színt fekete helyett szűrkébe nem nézzük meg?Csak akkor ha nem túl időigényes!! -
Tamoo
nagyúr
válasz
perge666 #34144 üzenetére
Csak mutatóba. Általad kért fekete szín nem fog működni, mert akkor a belső kontúrok stb. milyen színűek lennének?
Szemét sem javaslom pirosra, lekicsinyítve nem lesz jó. Plusz szerintem a karika jól áll neki.
Szvsz a baloldali változat jobb. Ha Neked is megfelelne inkább azt javasolnám azzal folytassuk a munkát. -
Peterson_
addikt
válasz
mcmike #34019 üzenetére
Az arcvonásai elég finomak voltak, szóval úgy sem nagyon tudtam megmenteni, hogy kb 5-10 százalékkal csökkentettem a sisak és egyéb kütyük méretén.
A szemeken növelni kellett...na, szóval volt vele meló.Próba:
(tudom, hogy nagy, de nem tudom meddig lenne érdemes lemenni a sok részlet miatt)
-
Peterson_
addikt
-
tDr1v3r
veterán
Köszi, akkor már meg is válaszoltad a kérdésemet.
Utolsó off volt, promisz.
-
lacy86
addikt
Koxx!
[link]
Tetszik a kep , szeretnem kerni a cseret! -
perge666
veterán
válasz
perge666 #34131 üzenetére
Én úgy képzelem el a bikát,hogy fekete a feje,meg a teste,az orrából kiszednénk a karikát,a fogait vicsorgatná.
A fej és a test körvonala lehetne mondjuk sötétszürke.
A szeme és a szarva tűzpiros, /kis fekete szemgolyó/ és a szeme alatt lenne egy heg ha megoldható.
Esetleg egy picit ha meg lehetne nyújtani a testét hogy ne legyen olyan zömök,az sem lenne rossz. -
perge666
veterán
Sziasztok.
Szeretnék egyéni arcképet,meg is kaptam az engedélyt Tessék itt van.
Mi lenne a következő teendőm?
A saját avatarképemet /bika/ szeretném kicsit átszínezni,megmásítani. -
vond
MODERÁTOR
válasz
tDr1v3r #34126 üzenetére
OK, semmi gond. Örülök, hogy végül megbékéltél vele.
Nem akarom, hogy rossz szájízzel hagyd el az arcképszerkesztőt, de hidd el, tényleg jobb ez így. Belinkelem ezt a képet, csak hogy lásd, hogyan változott, és mennyi munka volt vele. Aztán én is befejeztem az offolást.
-
Peterson_
addikt
Most komolyan ki lettem moderálva?
Igen, kicsit off volt. Az ilyet inkabb a masik topikba
[ Módosította: koxx ]
-
mirci18
addikt
válasz
mirci18 #34125 üzenetére
Üdv
Már az engedélyt megkaptam.
Pont te írtad hogy jöjjek ide az egyedi arcképemmel.
És most itt vagyok.
Tehát mi a következő lépés.A topic szabályai értelmében a kérdésednek az engedélyre mutató linket is tartalmaznia kellett volna. Ezt pótoltam az imént.
[ Módosította: #40993792 ]
-
tDr1v3r
veterán
-
válasz
tDr1v3r #34114 üzenetére
Az a gond, hogy nem véletlenül mondtam már amikor válaszoltam a kérésedre, higy tuti összébb kell nyomni. Formai követelmény nálunk, hogy lehetőleg közelítsenek az avatarok az 1:1 vagy a 4:5 arányhoz. Valamennyire ki lehet lógni belőle, de ez az arc rettenet vékony lenne úgy, ahogy te átrajzoltad.
És ez a módosítás, ahhoz hogy szép is legyen azt jelenti kb. Hogy 0-ról újra kell rajzolni majdhogynem (a szinezés, meg egy-két utólagos belepiszkálás nem probléma), de a kép arányait főleg ilyen nyújtásokkal már kb. A körbevágás után szoktuk - legalább is én - megoldani. Nem mondom hogy lehetetlen, de kb. Olyan, mint amikor a gyapotültetvény leszedése után még mehetsz kukoricát is törni. Yeeey!
Megjegyzem, a "Franc otteszi, inkább megyek aludni" mondatod inkább sikerült sértőre, mint amit te ki akartál hozni belőle.
Fojtassuk az OFFban. Köszi.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
tDr1v3r #34116 üzenetére
Nem baj, csak nagyon nem esik jól, amikor 2-3 óra pöcsölés után a kérvényezők kezdik a kész képet "editálni", és utólag derülnek ki olyan dolgok, hogy szeretnéd az arányait megtartani (ez volt az egyik legelső fázis a készítésnél).
Megjegyzem crey kolléga meg is írta, hogy jócskán összébb kell nyomni, de arra sem írtál, hogy ha lehet, minél jobban maradjon meg a nyurgasága. Mondjuk ettől még ugyanúgy gázabbul nézne ki kicsiben, ha marad olyan vékony.
Ha ez így semmiképp sem megfelelő számodra, akkor kérj meg valaki mást, aki nekiáll majdnem előlről, hogy meg tudja tartani az arányait (mert ahhoz nem elég a kész képbe belenyúlkálni).
-
Peterson_
addikt
válasz
Aarpok #34113 üzenetére
Senki nincs senki előtt, csak mindenki havazik.
Volt egy szabad fél órám, addig jutottam el, hogy gyorsan végiglapoztam, hogy ki maradt el, rajzosítottam a másik kolléga alienes tengerészgyalogosát, mert azt tudom csinálni telefonon is.
A tiéd meg letöltöttem
Elfelejtve nem vagy.
Ha a többiek nem tudnak nekiállni, napokon belül megcsinálom.
Őszintén szólva azt sem tudom ki min dolgozik, ha nem teszi ide ki, mert a táblázatot sem volt erkezésem meglesni. -
vond
MODERÁTOR
válasz
tDr1v3r #34114 üzenetére
Ha ennyire kened-vágod a témát, miért nem álltál neki magad? Úgyis annyit kellett várni rá. Tök frankó ám több óra pöcsölés után azt hallani, hogy ez lehetne ilyen, az meg jobb lenne úgy. Majd javítom, aztán jön elő más probléma, közben meg el vagyunk havazva, mint állat.
Egyébként nem véletlenül lettek mások az arányok. Azért, hogy ne csak egy függőleges csík legyen az egész avatar, s minél több részletet el lehessen helyezni széltében is rajta.
A franc ott eszi, inkább megyek én is aludni.
Most egy kicsit elvetted a kedvem. Remélem kialszom reggelre.
-
tDr1v3r
veterán
Az arányok nem passzolnak szvsz. Picit belenyúltam, valami ilyesmi lenne jó szerintem:
Meg talán egy-két pixelt lehetne rajta növelni, meg a fej kontúrján lehetne egy pöttyet növelni. Bár ezutóbbit nem tudom... meg még az arányon lehetne az én editemhez képest is összébb húzni (valami olyasmire mint az eredeti képen), de franc tudja. Meg talán még a színen tolni valamelyest a szellemi szintem világosságának irányába... de nem tudom igazából.
A franc ott eszi, inkább megyek aludni.
-
Aarpok
őstag
Sziasztok!
Csak érdeklődni szeretnék hányan vannak még előttem az igénylők közül?Türelmesen várok, pusztán csak érdeklődés.
-
Peterson_
addikt
válasz
tDr1v3r #34096 üzenetére
Tényleg jól elkallódtál ahogy nézem, de ne vedd magadra,
szerintem csak épp pont mindenki mással volt elfoglalva amikor írtál.
Hülyén hangzik, de
voltak itt azért régebbi elmaradások, problémasabb arcképek, közben meg néhány "egyszerűbb alany" is össze lett rakva(amit mondjuk nagyon kevés szabadidővel is meg lehet csinálni rövidebb idő alatt is), mert igencsak felgyülemlettek a kérések.
Sajnos most ilyen.
Ha pár nap múlva sem tud senki időt szakítani rá, akkor megcsinálom neked, de sanszos, hogy én sem tudok érdemi munkát végezni a következő pár napban.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- alza vélemények - tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Facebook és Messenger
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Subaru topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 SM-L330 okosóra ajándék szövet szíjjal eladó!
- Lenovo Legion Slim 5 (16") gamer laptop makulátlan állapotban + Ajándék Logitech G502 egér!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch/Xeon W-10885M/64GB/512GB G4/Quadro RTX 4000 8GB WS tervező
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/12GB/VGA MX230/512GB SSD/Új akku/Pár gomb nehezen érzékel néha/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K Touch /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ASUS 18W USB ADAPTER