Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz VR6-Fan #3100 üzenetére
Felirat nélkül. Szerintem önmagában is jól mutat. Igaz kicsit egyszínű, de a fiúk biztos meg tudják buherálni.
Senki nem akart helyetted dönteni. Csak javaslatokat tettünk, mint ahogy másoknak is korábban. Peace.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Sirandrish
legenda
ha már senki sem akar segiteni nekem akkor legalább azt mondja már el valaki hogy milyen progival lehet megcsinálni...hátha sikerülne nekem is összehozni valamit...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ladybug
őstag
válasz Sirandrish #3002 üzenetére
Az elsőből szerintem elég nagy munkával lehet vmit is csinálni. A második tetszik. Meg hát annak meg is van a nagy képe.
Szerintem már biztos dolgozik rajta vki.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Picco
addikt
válasz Sirandrish #3106 üzenetére
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Sirandrish
legenda
válasz ladybug #3107 üzenetére
hát nem is reagál senki rá
nah mindegy megpróbálok csinálni magamnak valamit..ha nem megy akkor marad a konzervdobozEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Jag
senior tag
válasz Sirandrish #3109 üzenetére
Ez a kép tetszene? Mert akkor elmutyizok vele.
-
Sirandrish
legenda
igen nagyon is tetszene
Csak az a baj hogy ez goku ha jól látom és Overlockernek vagy hogyis hijjáknak is goku van...
Ha ez nem baj akkor tőlem jöhetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jag
senior tag
válasz Sirandrish #3112 üzenetére
Ohh, tök egyformák. :-)
Biztos baj. Itt semmi sem egyszerű.
-
Sirandrish
legenda
nah akkor Innen mazsolázhatsz ezek Gohanék
viszont ha lehet olyat válasz amin Ilyen a haja ez a verzió tetszik a legjobbanEz is jó lenne..nemtudom ebből kilehet-e hozni valamit
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jag
senior tag
válasz Sirandrish #3114 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
ez jóóóó
ezzel dolgozz
köszi előre isénis csináltam egyet megmutatom ha a tied érdekes akkor milyen ez?
egyébként nagyon bejön..ha pindurt konturosabbá tudod tenni akkor tökéletes lenne
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz Sirandrish #3118 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
-
Jag
senior tag
;
A kicsivel nem tudom mi legyen, a nagy haja miatt semmi nem látszik belőle, ha az egészet veszem.
Jahh és várd meg, míg lehúzzák, nehogy egyből betedd a requestbe.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jag
senior tag
válasz Sirandrish #3125 üzenetére
Aha, megszakértik, elmondják, hogy mi nem jó rajta...
Jó ez az utolsó, vagy a keretesebb jobb?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Shodan
addikt
Ez így mennyire elfogadható?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
ladybug
őstag
A kis kép nagyon nem jó így. A nagy kép pedig elég halvány. A szeme színén talán ha erősítenél, és ha kontúrosabb lenne, akkor jobb lenne.
Shodan: Nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
ladybug
őstag
válasz L|zsidoboz #3139 üzenetére
Lehetséges, azt nem szoktam látogatni.
-
Sirandrish
legenda
nekem tetszik mindkettő
-
Jag
senior tag
válasz Sirandrish #3141 üzenetére
?
-
Sirandrish
legenda
-
L|zsidoboz
őstag
Érdekes helyzet, mert más berakta ezt a Songoakárki képet a requestbe.
Vagy másnak kellett eleve a kép?[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
Sirandrish
legenda
válasz L|zsidoboz #3144 üzenetére
Én kértem
De szemét emberek vannak itt...irtam is..remélem nem fogadják elEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Sirandrish #3145 üzenetére
Akkor jól sejtettem, hogy neked készül.
Nem akartam a szart kavarni, csak így tényleg elég etikátlan.Good to be good, but better to be lucky.
-
Sirandrish
legenda
válasz Cathfaern #3146 üzenetére
Akkor akár mehetek vele a Request topicba?
Me nekem azt mondták amíg itt nem hagyják jóvá addig ne menjekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz L|zsidoboz #3147 üzenetére
Köszi hogy szóltál így énis tudtam időben szólni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nos akkor azthiszem Lassan jöhet a kiskép
És természetesen előre is köszönömEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest