Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Tudnál a nevezett topikban segíteni nekem? Esetleg pár próbát készítenél? Vagy inkább keressek 100x100 vagy 120x120-as Avatart?
Pl.:
MOD: Majd inkább a másik totyikba írjunk, ok? Nem akarom hogy valaki megszóljon.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
helkis
veterán
oks, ezennel megragadnám az alkalmat és megkérnék egy illetékest, hogy bólintson ha megfelelőnek találja Jag által megszerkeztett általam kinézett avatárt! előre is köszi!
Jagnak pedig különösen köszönöm az eddigi munkáját ill a segítőkészségét!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
C4mp3r
addikt
Üdv.
Kérdezném, hogy ezekben a képekben van-e valami kivetnivaló, mert ha nem akkor mennék a requestbe.
A képekért köszönet Agostinonak!
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Oké, köszi.
Itt van az eredeti kép. Egy kicsit kisebb és ezen nem olyan vékonyak és pixelesek a kontúrvonalak, mint a nagyított képen. Így tetszik, ahogy van.Ezt használd akkor légyszives. A szemből ábrázolt jobb lesz, de azért beletettem a profilból készültet is, hátha...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Shodan
addikt
Vélemény erről?:
,nem e nagy? nem e kicsi? esetleg még kell e valamit változtatni rajta hogy elfogadható legyen?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Laraxior
titán
Kukucs!
Szeretnék magamnak egy avatart,kísérletezgettem is,de azt hiszem nem vagyok elég ügyes a dologhoz,szeretnék megkérni egy hozzáértő kollegát hogy segítsen elkészíteni...Megköszönném!
Ebből szeretnék..:"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Vistaboy
veterán
válasz Agostino #3364 üzenetére
Jó lesz, nekem már most tetszik. Persze te jobban értesz hozzá, ahol esetleg úgy látod, igazíthatsz rajta.
Jag: A tiéd is ugyanolyan jó, de bevallom, így laikusként, nem látok különbséget a kettő között.
Rátok bízom, ha úgy gondoljátok hogy készen van, akkor nekem úgy jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Agostino #3364 üzenetére
Hát, ahogy hozzányomtam az orromat a monitorhoz, úgy látom, mintha a tiéd nem lenne olyan pixeles, a hajára gondolok elsősorban. Bár Jag még csak úgy írta hogy elsőre, szóval még biztosan jobb lesz az övé is.
Ui.: Bocs a dupla postért, de lejárt a mod.
-
Vistaboy
veterán
Tényleg nem sürgős, biztos vannak még rajtam kívül mások is, akiknek már megvan a 600 napjuk. Nekem még van vagy 200 hátra, úgyhogy ráér.
Amúgy meg nekem tényleg tök mindegy, hogy ki csinálja. Ha te nem érsz rá, akkor majd ő elkészíti, szóval ezen kár aggódni.
Azért köszi.
-
nygma
addikt
Tiszteletem a hozzáértőknek!
Még nem vagyok jogosult egyedi arcképre,de,hogy ennyivel is előbbre legyek beteszem ide a szerkesztő topikba az elképzelt arckép alapanyagát: [link]
A fej és egy kis nyakrész kellene,hogy maradjon. A méretei szerintem megfelelőek csak levágni kellene a fél testét. Akinek van ideje és szeret foglalkozni vele megköszönném,ha megalkotná nekem,hogy erre ne legyen gond később.
Nem sürgős,szóval nyugodtan lehet piszmogni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz Vistaboy #3355 üzenetére
Ne haragudj, ha megkérdem, de miért pont ezt az avatart szeretnéd? Elég lányos. Úgy értem, ott a neved: Vistaboy, és ez az avatar. Elég nehezen összeegyeztethető.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Agostino
addikt
válasz ladybug #3371 üzenetére
Üdv.
Szerintem egyszerűen bejött neki az Elfen Lied. Én is így választottam avatart anno. : )))
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Vistaboy
veterán
válasz ladybug #3371 üzenetére
Jó pár oka van:
1. Szeretem az animékat, és az Elfen Lied a kedvencem közülük,
2. Nyu a kedvenc karakterem (Helyesebben Nyu és Lucy, mert ugyebár kettős személyiségről van szó.),
3. Alepvetően feminista vagyok, szeretem a szép lányokat.RPG-kben is mindig női karaktert indítok (Ha lehet).
Egyébként javaslom hogy nézzél meg egy pár animét, és meglátod. Csak ne az Elfen Lied-del kezdjed, mert elsőre elég durva. Ma hozom el a Chobits című animét, ha már ennyien sokra értékelték, tuti jó lehet. Azt te is megnézhetnéd, biztos tetszene.
Agostino #3370: Köszi szépen, így már megfelel. Tudom hogy kicsit korai, de szerettem volna már most elkészíttetni. Még egyszer köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Agostino #3370 üzenetére
Megint lejárt a MOD.
Megcsinálhatod a kisebbet is, ha gondolod. Szerintem így már jó lesz.
-
nygma
addikt
[#3369]-es Hsz-re valaki?
Mod.: Mostmár jogosult vagyok a kérésre,szóval sürgős.
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
Tessék:
RoyalFlush, Finwe Köszi a felvilágosítást.
Na mingyá' csinálok valamit.
-
Jag
senior tag
-
Finwe
őstag
Próbálkozom tovább a képszerkesztéssel, mivel nincs ilyen hátterem egy csomó képet fogok betenni
basszus, nem átlátszó...
Finwe
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
nygma
addikt
válasz RoyalFlush #3391 üzenetére
Az a nyelve...
-
nygma
addikt
Kérem a véleményeket Agostino munkájáról,mert requestelni szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.