- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nono. Azért, mert nálam átment, az nem jelenti azt, hogy találsz még egy moderátor, és koxx is azt írta, hogy ha a többieknél átmegy. Ráadásul a 4-5 véleményezőből 1 fogadja el, és Ő is billegett, a többiek szerint nem jó - ez még az álmoskönyv szerint sem azt jelenti hogy átment.
Szerintem a kompromisszumos megoldás lesz a nyerő, megkapod az arcképet, de azt, amiről leradírozott Ndruu egy pár tapaszt.
-
oxox
addikt
értem én...csakhát
...durvának kell kinéznie, hiszen Marvról beszélünk, aki azért szereti a bérgyilkosokat, mert lelkiismeret furdalás nélkül lehet velük bármit csinálni...meg "frodot" is igazi orkos módszerrel kapja el.
Egyébként minél többet könyörgök a tapaszokért, annál jobban tetszik a #25974-ban szereplő jobb oldali...
arra semmiképpen sem kaphatok áment? vagy a #25942-re (crey ott a jobb oldalira rábolintott) ???cserébe earth worm jim mellé még van két jó alapötletem
(másoknak, de ha szerettek ilyeneket szerkeszteni, akkor szerintem tutik)
-
válasz
Agostino #25985 üzenetére
Nagynak hat mert kitölti a rendelkezésre álló helyet, többnyire nem a pixelszámot szoktam figyelni.
Már, hogy ki kicsoda? Vagyunk 3-4-en akik véleményezzük és beállítjuk a képeket. Crey, Tamoo, Royal, Barthezz. Nem szentírás amit 1-1 ember mond, ezért szükséges a min. 2 jóváhagyás is.
-
Agostino
addikt
mármint mihez képest nagy? 53x46-as úgy, hogy az édességek szárai töltenek ki a széleken 2-3 pixelt. az én avatarom 53x52, a tiéd 51x63. de kb. a topic avatarjainak felét elkezdhetném sorolni. egyébként nem azért, de ki kicsoda voltaképpen ebben a topicban? vannak junior moderátorok, junior arcképszerkesztők, kicsit többet nyom ennek a szava a latba, többet a másé? vagy hogy van ez? technikai rész: le van vágva az álla? öhm, izé, ilyen a képen. nekem mondjuk tök mindegy, nem az enyém lesz, tehát rajzolok én neki akár tokákat is, ezen ne múljék.
-
-
Srácok, minimum 800 napot meg voltatok eddig egyéni arckep nélkül, legyetek mar kicsit türelmesebbek, az arckepgyarosok vagy a moderátorok sem főállású rajzoló gépek. Köszi.
-
Az érdemi munka és a dicséret is téged illet, én tulajdonképpen semmit nem csináltam, csak néhány pixelt átrajzoltam.
A kicsinél is le lehet szedni a fölösleges széleket:Kár volt újra bekérni, mert már van rajta egy kiemelés és egy pecsét is. A kis képet meg utólag bármikor bele tudjuk tenni a hozzászólásba.
-
Edgeri
senior tag
Kaptam egy mehet jeligét az avataromra, így ha lehet, és nincs másnak ellenvetése, akkor legyetek szívesek nekem is beállítani az új képet. Köszönöm!
- Barthezz2
Ezzel a kisképpel nem lehet csinálni valamit?
- crey
Ez a kis kép így nem jó. - RoyalFlush
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kis képre akkora hangsúlyt nem fektetünk, mint a nagyra. Ez jó lesz egyelőre szerintem. - RoyalFlush2013-03-30 Egyéni arcképed a mai napon beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Racze
tag
válasz
#68216320 #25948 üzenetére
Ha nincs ellenvélemény, akkor én kreáltam egy kisképet (koxx kérésére csak fejjel, hogy kivehető legyen). A nagyért meg köszönet Ndruu-nak, így tényleg jobbak a kontúrok)
vagy
A kisebb kis kép a nyerő!
- crey
- Barthezz2
Egyéni arcképe beállításra került. - crey - 2013-03-27
[ Módosította: crey ]
-
oxox
addikt
masoknak...magamnak Marvot szeretnem...lasd fentebb
(masoknak javasoltam earthworm jim-et)
csakmert mar ide-oda nezegettem a topicocat, es kicsit osszezavarodtam (mert ide pl. nem illeszthetek sajat krealmanyt...nem mintha lenne)...szoval inkabb megkerdezem.Az Unofficial topik jó, ha magadnak akarsz szerkesztgetni, javaslatokat tehetsz akár itt is: az OFF-ban.
-
törölt tag
Sziasztok. Picit elfáradt a dolog ezért szeretném újra kérni, hogy ebből a képből készítsetek nekem egy avatart. Hétfőn készült egy olyan verzió belőle, hogy a kép alján még a karjai benne vannak. Olyan verzió jó volna nekem.
Akkor így nézett ki:
Csak abbamaradt, nem készült már el belőle a pici kép.
Szeretném kérni, hogy akinek van ideje csináljon nekem egy olyan verziót amit használhatok. -
oxox
addikt
Lectori Salutem
szeretném magam ismét elkötelezni (legalább két évre)amire cserélni szeretném, ill. kérném az arcképszerkesztő Guruk segítségét:
Marv - [link] természetesen ha valakinek van a tarsolyában "zorább" azt is szívesen megnézem...kicsit nehéz rákeresni, mert ugye fekete-fehér alapban (és gondolom az nem ph! kompatibilis)
engedélyem: [link]előre is köszönöm
van egy jó ötletem még...szinte kínálja magát (nekem egy kicsit túl "finom") ...earthworm jim ...hátha valakinek bejön
-
olbaidhun
őstag
Akkor ezt szeretném kapni!
Kivágtam a kezet a képről, ha még akarjátok nagyítani, vagy valamit módosítani azt örömmel látom, de így is megfelelő számomra. Kell még valamit tennem?
-
vans?
őstag
Akkor ez a vegleges verzio becsillanas nelkul, erre kernek okezast.
- koxx
- crey
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-03-26 - koxx
[ Módosította: koxx ]
-
somogyib
őstag
válasz
lsebestyen #25932 üzenetére
Rátettem egy kis sharpent
--->
---
;
- koxx
- crey
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-03-26 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
somogyib
őstag
válasz
lsebestyen #25925 üzenetére
Ilyen lett:
---
---
-
Tamoo
nagyúr
válasz
lsebestyen #25925 üzenetére
lehetne
-
lsebestyen
addikt
-
törölt tag
Az itt lévő feldolgozás nekem tetszik.
Ez vona az:
Jó, hogy élesebb, mint volt. Szeretnék kérni belőle egy végleges verziót kisképpel. -
cool13
őstag
Ez nekem tetszett, amit itt megerősítettem. Ezzel most már nincs több teendőm, csak várnom?
- Igen, ahogy a szabályzatban is le van írva, két véleményező moderátornak kell leokéznia. Ha ráérnek, majd jönnek és véleményeznek. - Ndruu
Egyet már megkaptál. - crey
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Edgeri #25902 üzenetére
Kicsit lassan a testtel, igen, ez így még technikailag nem megfelelő.
Leszedtem a szájánál néhány kontúrt, plusz az egészet kicsit elnyújtottam (függőleges irányban)
Így a szája és a fogak talán már nem olvadnak össze.
Ilyen volt:és ilyen lett:
Méretben viszont szerintem ez a max. -
Edgeri
senior tag
Valaki legyen szíves és az enyémet is töltse fel.
Név: csuka
JOG
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest