- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
akos3
addikt
Találtam újra pár hörcsögöset, ha ezek sem jók akkor témát váltok ígérem. De bízom benne h csak jó már.
Nem tudom ez mennyire illik az arculatba (ill. lehet amúgy is félbe kéne vágni): höri1
Talán ezt látom a legesélyesebbnek, amennyire ismerem a PH! arculatát. És ez egészbe is belefér sztem: höri2
és végül egy egyszerűbb, de ez tényleg nagyon az uccsú a tetszési ranglétrán nálam (annál is inkább mert nem is annyira hörcsög már: höri3
Kiváncsian várom, mit szóltok hozzá

-
-
-
Mister_X
nagyúr
Üdvözletem!
Avatar Pass, remélem nem leszek reménytelen eset
Ebből lehetne egy fej(+váll?) kombót faragni? -
Muerte
addikt
Tisztelt mesterek!
Zorro figuráját még szabadnak látom,de nincs komoly elképzelésem hogy milyen legyen a karakter.
Ezeket a képeket találtam és Rátok bízom a döntést találtok-e belőlük valami használhatót.
[link] -
-
-
-
-
somogyib
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Ok. De a méret tekintetében lehet nagy lesz az 54px.
Itt van 3 méretben + small.
--
--
--- 
_____
Én méretben a középsőre (46x52) szavazok
- TamooA legkisebben már elveszett pár tincse, meg a szakállának is egy része, szóval én is a középsőt preferálom.
- crey
úgy néz ki mint Waszlavik László
[link]
- koxxTényleg olyan!

Egyéni arcképe beállításra került. 2013-02-14 - Tamoo[ Módosította: Tamoo ]
-
-
akos3
addikt
Köszönöm a fáradozásod. Még bizonytalan vagyok én is, hogy a részletgazdagsága mennyire jó. (szeme picit furi) valoban teljes alakban feltehetőleg még rosszabb lenne, pedig úgy jön ki legjobban a "hörcsög mivolta". csak igy kicsit furi nekem félbevágva

Még nézelődök, csak ez tetszett messze a legjobban ezért kicsit sajnálom. De összességében tetszik azért. (jobb mint a mostani
) Sőőt. minnél többet nézem annál jobban megkedvelem 
---------
Most látom mit írt crey
Hát akkor eldőlt... -
válasz
somogyib
üzenetére
Szerintem jó kis humoros kép...
Az eredeti újságcikk címe pedig "Zappa első kormányülése" címet viselte. Sokáig kint volt a falamon... 
Persze a vágásba beleegyezek ám! Ha jól értettem akkor még azért pici munka van vele, de jó alap.
Ezek szerint egyre közeledünk a "megoldáshoz"Talán a túl-nyú-fejű kifejezés nevettetett meg. Bár eléggé hajlamos vagyok a nevetgélésre amúgy is.
-
bmwk1200s
őstag
Használtam!

Ez a karakter még nem foglalt! [Bleach - Ishida]
-
Sly Bp.
addikt
Sziasztok!
Most már ugye semmi akadálya annak hogy beállítsátok?

Nagyon köszönöm a sok segítséget!

-
spanyoll
addikt
Az a baj, hogy értem amiről beszéltek, átnéztem 1500+ deviationt és a nagyon nagy része kuka. Vagy a haj óriási, vagy a kép használhatatlan, vagy bármi más. Ez jó lenne, ha egy picit is felismerném a felirat nélkül, hogy Bob Marley, plusz nem lenne ilyen hülye arckifejezése. Talán még ez ami a legjobban tetszik és talán jó is lehetne, DE itt is sok a haj bőven, plusz ez is FF. Amit te linkeltél az pedig szintén egy eléggé fura arckifejezés (ismerem a képet amiből van), és nem tetszik annyira, hogy fölösleges munkaórákat ölj bele. Áttérek más tervre, Marley bukott akkor szerintem

Egy random hippi karaktert keresek éppen, de szintén nem sok sikerrel egyelőre, mivel nem akarok ilyen n+1 random hippie drawingot képnek, a mostani basic a legtöbbnél jobb úgyis.
Egyelőre pihentetem akkor a témát, ötletelek, hogy mi lenne jó, keresek képet, aztán nemsoká visszatérek reméljük valami ötlettel. -
Ilsyde
őstag
Lehet ugy kellett volna kezdenem hogy egy nagy feju kek baglyot kerek ezzel a pofival es ezekkel a szinekkel. Akkor most lenne fule meg tolla.
Ha a PC Jatekok reszlegen aktiv lennel akkor mondanam hogy veszek neked valamit a Steamen a faradozasaidert de igy lovesem sincs hogy mivel tudom megkoszonni. Sajnalom hogy neki kell esned ujra

-
Tamoo
nagyúr
válasz
spanyoll
üzenetére
Én ezt a képet találtam. Ez is színezős sajnos illetve az arányok miatt nagyon necces. Szemén is valszeg nagyítani kell, haján, vállán kicsinyíteni. Elég sok meló és a végeredmény is kétséges mennyire lesz felismerhető/jó. Próbaképpen nem kezdenék hozzá, csak ha azt mondod biztos van értelme és tetszik is maga a kép.
-
spanyoll
addikt
Most elbizonytalanítottál, hogy vagy én kértem akkor tényleg baromságot vagy simán csak véletlenül átsiklottak felettem, mert erre creytől jött reakció, de arra reagáltam is

Csak azért kérdem, hogy keresgessek-e még akkor és az eredeti ötlet a készítők szerint is kuka, vagy kivitelezhető és szépen türelmesen üljek a hátsómon
-
axioma
veterán
válasz
axioma
üzenetére
Pont lejart... a testet leszedtem mert nagyon nem volt jo, a feje ilyen lett. Van ertelme kuzdenem rajta, vayg ez se fog menni? (Termeszetesen valtoztatasokban benne vagyok, pl. a szin biztos valami kevesbe harsany kell. De iranynak elfogadhato? Pill kep beillesztes nem volt jo...
-
axioma
veterán
-
Tigi - Arcanis - készülőben
axioma - próbálkozások már voltak..
Ilsyde - Ndruu - újra az egészet...
bmwk1200s - Dead Space-es Isaac karakter (egy már készült, de nem felelt meg)
snooze - Tamoo - értékelésre váró delfin
TomWexX - White Walker
cappa72 - Zappa
Sly Bp. - Racze - értékelésre váró tengeri csillag
atillaahun
akos3 - hörcsög
laszlohu - még keres... -
bmwk1200s
őstag
Ok, ez valahogy teljesen kimaradt.. nem tudom, hogy nem vettem észre.. elnézést..
Am.. tényleg nem ilyenre számítottam.. azt hittem a másik kolléga kérdése miatt, hogy akkor meg lehet oldani a teljes alakosat.. ez nem kell, nem tetszik..
Amúgy a Dead Space karaktere lenne, Isaac Clarke -
laszlohu
addikt
[Mortal Kombat Cyrax]
et szeretnémElolvastad amit írtam?! Ha igen, akkor kérlek keress tovább RAJZOS forrásképet, mert ez is fotorealisztikus.
[ Módosította: crey ]
-
-
Tamoo
nagyúr
Nekem már kezd elegem lenni ebből az értetlenkedésből, hogy őszinte legyek.
Mindenkinek rettentő sürgős, de a fáradtságot nem veszi senki hogy elolvassa az irományokat és normális forrásképet hozzon! Folyamatosan ugyanazokat kell leirkálnunk óránként, de csak a billentyűzetet koptatjuk. Tisztelet a kivételnek.Aki fényképet/fényképszerű képet, rajzot, festményt, elmaszatolt borzalmat vagy foglalt karaktert hoz, nem fogok rá reagálni! Törje a fejét hogy miért maradt ki!
Bár valószínűleg ezt a hozzászólást se fogja elolvasni és inkább UP-ol. -
-
válasz
laszlohu
üzenetére
Kötelező olvasmány. Külön szentelj kérlek figyelmet Wyll irományára is, milyen a rajzos forrás, és miért nem lehet fotó a forrás alap.

-
laszlohu
addikt
Ez foglalt?
-
Ilsyde
őstag
válasz
Ilsyde
üzenetére
Fuleket lehetne neki rajzolni a ket dominalo kek szinnel meg lecserelni a jelenlegi testet (kicsit amolyan "olvadozos/folyos" beutese van) valami egyszeru vonasosra ami sotetkek tollakat imitalna.
Ilyesmit talaltam de gondolom mindenki tudja hogy nagyjabol hogy nez ki egy bagoly
Talan minel jobban hasonlit egyre, annal elfogadhatobb lesz?Ha Ndruu ra tud szanni meg egy kis idot akkor szivesen megvarom a modositasokat.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Gondolod a körbevágása miatt mondták, hogy nem jó a kép? Az egész fejet-arcot újra kellene rajzolni, színezni, kontúrozni. Ez nem ilyen egyszerű és igencsak sok idő, ezért nem foglalkozunk már ilyen képekkel!
(#24601) somogyib: Nekem tetszik mindkettő! Bár a második nagy.
-
-
Jajj, nem vettem észre, hogy írtál.
Nagyon tetszik!
Köszönöm!!!Ez a lenti megjegyzésem már nem aktuális

"Ha túl macerás a pingvin felöltöztetése, itt egy rajz-szerű kép rólam. Ha ezt méretezitek, nekem az is nagyon megfelel. "
-
válasz
talmida
üzenetére

Befelé néz (a fórum felé), mert ez követelmény az egyéni arcképeknél.
Remélem nem lett olyan borzasztóan rossz..._____
Ez akkor végülis megfelel a kérvényezőnek? Ha igen akkor részemről
bár tényleg sok a tux - TamooNekem OK, de a jövőre nézve szerintem kimerültek a pingvines lehetőségek (nem csak a Tux).

_____Többieknek: Türelem! Nagy valószínűséggel mindenki sorra kerül előbb vagy utóbb. Végig kell néznünk 100-150-200 hozzászólást, a kérésekből pedig arcképet faragni. Sokan vagytok, az arcképgyárosok pedig kevesen.
Évekig kibírta mindenki egyéni arckép nélkül, nem tudom miért ilyenkor kell sietni vele.Holnap jövök (azaz ma), visszapörgetem a topikot, aztán egyet-kettőt elvállalok. Zappa, Marley és hasonlók...
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-02-12 - koxx
[ Módosította: koxx ]
-
Szegény cOxeR úr Canonos avatarja meg jól elsüllyedt, pedig megvan a két jóváhagyása.
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem igazán. Ha rajzolgatni szeretnél akkor legyél szíves fáradj a másik topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látásjavító szemműtét
- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Mennyivel életkésebb

Szerinted milyen? Illik a többi közé?
Lehet belőle kicsit szebbet kihozni?

--- 
vagy is hát nem esett le

--
--
--- 

(szerintem nem felismerhető)
---
--- 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-- 

nem lenne rossz valami kis doboz testtel.

Nagyon tetszik!

CactuS
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky
River