Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
dbali
aktív tag
tegnap rajzoltam egy karakter ha kell valakinek akkor itt van:
-
divot
veterán
Engem nem akar valaki kitalálni? :F :DDD
-
dbali
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #1176 üzenetére
Persze!
Akkor itt az új ardcképed!
Szívesen, és én örülök hogy szerény tagként az én rajzomat választottad:DD
[Szerkesztve] -
dbali
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #1173 üzenetére
így gondoltad a barnásított hajat?
-
dbali
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #1173 üzenetére
köszi.hogy az enyémet választottad.. módosítsam egy kicsit barnára a hajszínt?
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #1172 üzenetére
Vagyis ez:
Csak egy kicsit barnásitott hajszínnel!
Ez a végleges!
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
válasz
Cathfaern #1135 üzenetére
azt még enm mondanám, h ''kinéz'' vhogy, eléggé alapoknál van :) enm volt időm foglalkozni vele, ugye (tegnap jött a mailed, azóta nem sok valósult meg)
körülírva: fekete az egész, a csuklya és a nem látható sötét 'arc' azért eltérő árnyalat, a csuklya 'barázdái' is többféle árnylatot használnak, h legalább a gyűrődések látszódjanak, és nem csak egy nagy fekete paca legyen. az egész a fórum szövege felé fordul (mint pl. a farkas fej) nem úgy mint a te csuklyásod aki szembe néz az olvasóval. egyszóval csak annyira hasonlítanak, h nem látszik az arc és csuklyások :) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern #1161 üzenetére
Sztem is annyit kéne változtatni, hogy a haj-homlok elválasztóvonal valahogy túl erős, illetve a póló ujjainak a széle valahogy pixeles, vagy vékony vagy valami... olyan fura. A piros szín összeér a háttérrel szinte.
Az már csak ízlés kérdése hogy a piros-világoskék nekem nem tetszik, de lehet hogy csak a kék túl élénk nekem. Áh, mennyi problémám van :)
Talán így jobban látszik a különbség.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Szerintem is elég hülyén néznek ki :) Csak mint írtam macerás szebben megcsinálni (meg ahhoz már kell egy jó adag művészi érzék is, ami bennem nem teng túl sajnos :()
Dbalié egész jó, talán annyi változtatás kéne rajta, hogy a homlokot és a hajat elválasztó csík ne fekete legyen, hanem olyan, mint ami a hajat keretezi. Akkor szinte tökéletes lesz.
A méretproblémával (azaz miért 40 pixel a max. szélesség) mi a helyzet?
Csak mert van egy kép, ami nekem tetszik, viszont csak úgy lehet normálisan megcsinálni, ha 46pixel széles (különben túl kicsi lesz)
[Szerkesztve] -
válasz
.:InnoMan:. #1148 üzenetére
Mindkét megváltoztatott hajszín borzalmas az eredetihez képest, úgy néz ki mint egy rosszul rajzolt, hibás, gagyi .bmp (bocs). Biztos, hogy ezt akarod? Szerintem elég a pólóba beletúrni...
És csináld meg te, ne Cathfaern-t nyúzd... :P -
dbali
aktív tag
miért van ilyen csend a topicban?
-
dbali
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #1148 üzenetére
Hi!
Lehet hogy eldöntötted hogy a barna hajú legyen a képed, de azért én gondoltam hogy készítek neked egy szőke hajú ptóbát:
[Szerkesztve] -
Asusfan
őstag
Parci én is küldtem mailt.THX.:)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
.:InnoMan:. #1146 üzenetére
-
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #1144 üzenetére
Ez mehetne fel! :)
Ez a végleges verzió! :) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
.:InnoMan:. #1136 üzenetére
Persze végigolvastam a topicot :P A kép egész jó lett. Egyébként nem tudom hogy csináltad, de a PS8 nem volt hajlnandó megynitni :) De a probléma megoldva
Itt lenne a hajszín módosításom:
Ami probléma lenne, hogy ha többszínű (azaz árnyalt) a felület, az mindig szebbnek (és természetesebbnek) hat, mint az egyszínű (azt, meg hogy többszínűre változtassam meg, ne kérd: még magamnak sem csinálnám meg).
[Szerkesztve] -
válasz
.:InnoMan:. #1134 üzenetére
Igen, az új az mehet, ha kész lesz.
Mindazonáltal tényleg szeretnélek megkérni, hogy légy konstruktívabb, ''szakmaibb'' tagja a fórumnak, mert picit megelőlegezve kapod azt az arcképet... -
DaSilva
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #1133 üzenetére
'Régi arcok' alatt tuti, hogy olyanokat kell érteni, akik még egy éve sincs, hogy regisztráltak, viszont teleböfögték a fórumot nullához konvergáló információtartalmú hozzászólásokkal.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
.:InnoMan:. #1123 üzenetére
Hogy gondolod, hogy én szombaton dél előtt fennt vagyok? :D Na jó reggelt mindenkinek! :)
Parci és többiek: nekem annyira az a csuklyás kép nem tetszeik, meg ha mégis, akkor is még dolgoznom kell rajta (csak fél perc alatt összedobtam). Na meg ha Shimé is nagyon hasonló (tényleg Shim: hogy néz ki? Nem linkelnéd be, vagy küldenéd el e-mailben?), akkor az úgy annyira nem jó. -
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #1133 üzenetére
Mert ha igen akkor az a régi ''katonás'' kép elfelejteve!
De még a haja nincs teljesen kész! :) -
Ekváádor
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1130 üzenetére
Előbb próbáltam a haj tetejének a színét felhasználni rá de nagyon világos lett:)
-
válasz
Cathfaern #1105 üzenetére
A csuklyást berakom, ha kéred - csak neked, csak most, csak...
Más: elkezdtek dőlni befele az emailek arcképekkel. Megkérek mindenkit, hogy ne írjon, esetleg tegye fel ide a képet -- a képek jórésze eleve olyan, hogy nem illik a fórumhoz, különböző céglogók, vagy ilyesmi. Másrészt tényleg csak ''régi arcoknak'' fogom feltenni. -
Ekváádor
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1128 üzenetére
A háttert csináltam átlátszóvá de nem akart menni
-
Ekváádor
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1126 üzenetére
Pedig én a háttéret jól csináltam!
[Itt egy kép volt]
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1123 üzenetére
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1119 üzenetére
Még mindig sötétebb:(
-
PeliScan
addikt
válasz
.:InnoMan:. #1115 üzenetére
Nem, nem ua. A PH! háttere R205 G197 B175 a tiéd pedig R202 G195 B174!
-
Ekváádor
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1115 üzenetére
Pedig tényleg sötéttebb
Átlátszóra kéne csinálni
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
.:InnoMan:. #1110 üzenetére
Nem tom, h csak a szemem csal-e meg, de szerintem a háttér pár árnyalattal másabb, mint a PH! háttér.
-
Ekváádor
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1112 üzenetére
Hmmm nem is rossz!:)
-
Ekváádor
őstag
válasz
.:InnoMan:. #1110 üzenetére
Mivel csináltad?
-
Shim
őstag
válasz
Cathfaern #1105 üzenetére
bäähh, nem hiszem el! szinte ugyanilyen csuklyás avatart tervezek tegnap óta! (mióta elküldted mailben a beállításokat, thx mégegyszer :)
igaz az enyém nem szembe néz, és még ennél is darkosabb.
azért megpróbálom úgy megcsinálni, hogy illeszkedjen a ph! kevéssé középkori hangulatába. -
Cathfaern
nagyúr
Közben kicsit nekifeküdtem én is saját arckép készítésnek (pontosabban keresésnek: ez utóbbi ugyanis több mint két óráig tartott, a készítés meg kb. 15 percig). Végül oda jutottam hogy nem tudok dönteni. Gyakorlatilag két jelölt van:
Szerintetek melyik a jobb/PH! kompatibilisebb? :F
Btw. gondolkoztam ezen is, csak attól féltem, hogy az arckifejezésemet túl üresnek fogjátok találni::D
Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest