- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
-
ptiboy
senior tag
válasz
Cathfaern #1535 üzenetére
ahha
értem
szóval az őstag -ok igényelhetik parcinál amennyiben a kért kép beillik a desing-ba.
ez kicsit macerás bár legalább áttlátható a fórum
(azt elfelejtettem irni h.ahol lehet képet berakni ott egyre nagyobb képeket nyomatnak be a user-ek és ez pl a modemes netezőknek elég nagy hátrány! -> szvsz jó így ahogy van!) -
Yaye
őstag
válasz
Cathfaern #1371 üzenetére
Teljesen igazad van, akkor úgy módosítanám a kívánságot, hogy egy nagyon lelkes és szupertehetséges grafikus önként jelentkezne, hogy ő puszta lelkesedésből és tök ingyen csinált 5000 avatárt direkt a PH!-nak. Így most jó? :U
Off
Emberek, ha jót akartok, ne kóstoljátok meg a Topjoy duett típusú sárgabarack-sütőtök nektár kombót, rémes egy lötty.
On
dbali: na, újabb PH!-inkompatibilis manga-gombostűfej... jóvanna, csak Cathfaernt cukkolom :D
Na, most már tényleg megyek csicsikálni, joccakát mindenkinek. :o
[Szerkesztve] -
-
Bash
őstag
válasz
Cathfaern #1373 üzenetére
Igen, minden user adatlapját, rangok (és egyéb) szerint kategorizálva, időnként updatelve. Például ilyen célból. Ha valaki keres valakit, egyből tudok segíteni. Nem tudom hány van, de ha van valami segédprogram, ami képes megszámolni, vagy valahol ki van írva az Opera-ban, az jó lenne, mert én is kíváncsi vagyok. Egyébként el sem hinnétek, hogy mennyi 0 hozzászólásos újonc van. :F
Ugyanígy fontosabb, ill. közérdekű topic-ok is el vannak mentve. Most mondja valaki, hogy nem vagyok bolond. :) -
Yaye
őstag
válasz
Cathfaern #1342 üzenetére
Jóvanna, nem kell mellre szívni, semmi személyes :) Mondhattam volna [amne] kolléga avatárját is, bár van 1 gyanúm, hogy abban is a te kezed van :D A 3 példaszériából egyébként a középső atomi gáz, nem is értem hogy kerülhetett be. Ha valaki engem kérdezne, én a harmadik széria stílusát preferálnám, és/vagy a gülüszemű tojásfej-szériáét.
Hogy kell-e erőltetni az egységet? Hát azért ártani nem hiszem hogy árt egy grafikai stílusbeli(!) egységesség. Az pedig jelenleg a vonalas kontúrokkal és viszonylag kevés árnyalattal, egyszínű felületekkel készült klasszikus rajzfilm-stílus. Aztán ezen belül lehet akár manga is, fene se bánja. -
Shim
őstag
válasz
Cathfaern #1135 üzenetére
azt még enm mondanám, h ''kinéz'' vhogy, eléggé alapoknál van :) enm volt időm foglalkozni vele, ugye (tegnap jött a mailed, azóta nem sok valósult meg)
körülírva: fekete az egész, a csuklya és a nem látható sötét 'arc' azért eltérő árnyalat, a csuklya 'barázdái' is többféle árnylatot használnak, h legalább a gyűrődések látszódjanak, és nem csak egy nagy fekete paca legyen. az egész a fórum szövege felé fordul (mint pl. a farkas fej) nem úgy mint a te csuklyásod aki szembe néz az olvasóval. egyszóval csak annyira hasonlítanak, h nem látszik az arc és csuklyások :) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern #1161 üzenetére
Sztem is annyit kéne változtatni, hogy a haj-homlok elválasztóvonal valahogy túl erős, illetve a póló ujjainak a széle valahogy pixeles, vagy vékony vagy valami... olyan fura. A piros szín összeér a háttérrel szinte.
Az már csak ízlés kérdése hogy a piros-világoskék nekem nem tetszik, de lehet hogy csak a kék túl élénk nekem. Áh, mennyi problémám van :)
Talán így jobban látszik a különbség.
[Szerkesztve] -
válasz
Cathfaern #1105 üzenetére
A csuklyást berakom, ha kéred - csak neked, csak most, csak...
Más: elkezdtek dőlni befele az emailek arcképekkel. Megkérek mindenkit, hogy ne írjon, esetleg tegye fel ide a képet -- a képek jórésze eleve olyan, hogy nem illik a fórumhoz, különböző céglogók, vagy ilyesmi. Másrészt tényleg csak ''régi arcoknak'' fogom feltenni. -
Shim
őstag
válasz
Cathfaern #1105 üzenetére
bäähh, nem hiszem el! szinte ugyanilyen csuklyás avatart tervezek tegnap óta! (mióta elküldted mailben a beállításokat, thx mégegyszer :)
igaz az enyém nem szembe néz, és még ennél is darkosabb.
azért megpróbálom úgy megcsinálni, hogy illeszkedjen a ph! kevéssé középkori hangulatába. -
PeliScan
addikt
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Cathfaern #1006 üzenetére
ok, kösz a segítséget.
találtam egy másik képet is, csak nemtom, hogy mennyire PH! kompatibilis(azaz föntebb volt említve, hogy bele kell illenie a környezetbe. szerintem ez nem annyira illik sajnos ide:(), de azért belinkelem:
[L]http://www.mosquito.atw.hu/6.jpg[/L]
ez a kép azért lenne nagyon előnyös, mert pont egy négyzet az egész, és könnyű lenne átalakítani, és nem is torzulna:)
remélem valamelyik megoldható lesz.. -
Bash
őstag
válasz
Cathfaern #996 üzenetére
Rosszul tudod Cathfaern!
Nézg meg a Fórum főoldalán a kis képeket, szinte nem is találni pontosan 20x20-ast.
Más: a háttérképeket nem felejtettem el, de többszáz megából nem könnyű válogatni, még nehezebb e-mail-ben elküldeni. A héten valamikor keresni foglak, de mostanában nagyon elfoglalt vagyok. -
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
Cathfaern #954 üzenetére
Cathfaern légyszives meg tudnád-e azt csinálni hogy ezt az arcképet...
...olyanra megcsinálnád hogy a pólója piros a póló ujjai pedig feketék lennének?
Ja és a póló ugynevezett ''piros részére'' egy vmilyen japán sárkányt kreálni?!
Remélem ez nem nagy kérés a te számodra!Én azért nem tudom megcsinálni mert nincs egy normális progim hozzá egyedűl paint ami lol nagyon gyík progi!
Remélem megértesz!Előre is köszönettel:.:InnoMan:.
Várom a válaszod! -
Karex
senior tag
válasz
Cathfaern #933 üzenetére
Jó. Akkor a te, és Matr_x között lezajlott dialógus alapján majd én is gondolok egyet (majd jó sok idő és hozzászólás múlva), és összerakok egy egyedi arcképet.
De most szerintem tök felesleges. Parci valószínűleg már így is a haját tépi a napi 200 levéltől, hogy: ''mikor lesz már új képem/nekem lehet/ez jó lesz?
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest