Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Yaye
őstag
-
Yaye
őstag
válasz
Ekváádor #1834 üzenetére
Igen, majdnem :) Csak a hajánál nem jött össze egészen, nomeg nagyon alacsonyra állítottad a gif színmélységét, ezért lett pöttyös.
Egyébként az ilyen haj-szerű, egész vékony és alig látható részletek nem is nagyon oldhatók meg körbevágással, főleg nem ilyen kicsi felbontásban. Ezért itt pl azt csináltam, hogy photoshopban antialias-os lasszóval körbevágtam homért, úgy hogy a határolóvonal külső széle már kívülre essen. Utána egy új layer-en a kijelölésen kívül eső részt kitöltöttem PH-szürkével, és a két réteget összeszoroztam (multiply mód a homérfejes rétegen). Így a haj és a határvonalak széle szépen összedolgozódott a szürke háttérrel, a fej belsejének a színe viszont nem változott meg, mert az alatt nem volt szürke kitöltés, és a sárga az átlátszóval szorozva is csak sárga marad. Aztán a két réteget összelapítottam egyé, és töröltem csak (!) a teljes mértékben PH-szürke pontokat. Így megmaradtak a fej szélén az átmeneti színű pontok és nem lett lépcsős a széle (illetve persze hogy lépcsős lett, csak épp nem látni).
ptiboy: a Homér ott van feljebb, teljesen official méretben és minőségben, ha kell. A kukac nagyon jó ötlet, csak túl nagy.
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
Ekváádor #1829 üzenetére
[stupidman]:
Valamit nem jól csináltál. Alighanem a gif mentésekor nem pipáltad ki hogy transzparens gif legyen.
ptiboy:
Mikor a figurát körbevágod, akkor a határolóvonal menti szélső pixelek csak részben törlődnek, csak félig válnak átlátszóvá, így maradhat cakkmentes a kép széle. A GIF formátum azonban nem értelmezi csak a teljes átlátszóságot, ezért mikor átalakítod GIF-be, akkor ezek a majdnem teljesen átlátszó pixelek visszaalakulnak eredeti tömör pixellé, és fehér penészcsíkot alkotnak a figura körül. Ezért kell követni azt a menetet amit korábban leírtam ebben a topikban.
[Szerkesztve] -
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
Ekváádor #1423 üzenetére
De majd az esti órákban felteszem a te arcképed ''békés'' változatát is!
Még egy kicsit finomítani kell rajta! :)
Most lelépek!
Üdv:
InnoMan
Stupidman
Ennek az arcképnek a békés változata!
Ja és Parcinak szóljatok(ha ma feljőn a netre) :) az arcképem miatt!
Bővebben: #1253
Köszönettel:InnoMan
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest