Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Archttila #7833 üzenetére

Hát, ha ilyen 3900X-eket vették össze, akkor nem csodálom, hogy felemésztett anyagilag. Én csak azt mondom, hogy ha már felemésztett, megvetted, akkor akár használhatnád is. Attól még nem kell függőnek lenni, meg 5900X-et venni, meg szuperszámítógépet. RPi nem rossz kis gép, de szerintem nem desktopra való.

Én egyébként ezért sem veszek sose túl drága hardvert. Pedig megengedhetnék egy drága Mac-et, vagy egy 5900X-et, de annyi pénzt nem akarok belelapátolni, eleve az én igényeimhez mérten overkill, nem használnám ki. Csorogna rá a nyálam, de felesleges túlköltekezés lenne. Elég nekem egy középkategóriás, 6-8 magos korszerű valami, csak ne ilyen ergya, 10 éves, 2 magos, minimum cache-es, minimum W-os szerencsétlenség legyen. Igazából 8 giga RAM-ma is bőven ellenék, csak azért van a gépeimben 16, mert a jövőtállóságra is gondoltam, meg ne volt annyi az árkülönbözet, hogy ezen spúrkodjak.

Ugyanez GPU-ból, elég nekem az 1080p hight settings, 60 fps, nem kell ultra, meg 1440p-4K-8K, nem kell high refereshrate. Integrált GPU-n hajlandó vagyok 720p-s kompromisszumra is (laptopon, stb.). Ja, nyilván jó lenne jobb (4K ultra is leskálázható 1080p-s kijelzőre), de megint felesleges pénzégetésre lenne csak jó.

• BoB

Topikgazda

válasz Archttila #7833 üzenetére

"megmagyaráztam magamnak, hogy már vége, nem te vagy a célközönség, nem akarnak már szórakoztatni a fejlesztők"

Aki nem lát tovább az AAA-s szalagcímeknél az ne is várjon mást. Rengeteg új "régivágású" játék készül ma is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés