- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Raspberry-m mindig is volt, emellett a (fake)
Atari korszak óta a konzolok is folyamatosan jelen vannak a háztartásban, szóval nem egy te mész, te jössz szituról van szó. Egyáltalán nem.A PC vonalat muszáj voltam dobni mivel már teljesen felemésztette az anyagiakat és az összes szabadidőmet. Amit a képeken látsz az csak töredéke az elmúlt 5 év termésének. Idővel egyre nehezebb volt megmagyarázni a feleségemnek, hogy miért van szükségem egy közel 100.000 forintos gépházra, és ha már így van, akkor miért kell újra eladnom belőle a méregdrága RTX-et, mikor lényegében voltak időszakok amikor hetekig be sem kapcsoltam a gépet.
Megváltozott az életem, elköltőztünk, munkahelyet váltottam, családom lett, a futószalagon gyártott játékok meg már régen nem hozták azt a szintet mint egy Dungeon Keeper 2, Broken Sword vagy egy Diablo 1, csak ugye ehhez is idő kellett mire elfogadtam, megmagyaráztam magamnak, hogy már vége, nem te vagy a célközönség, nem akarnak már szórakoztatni a fejlesztők... (illetve ez nem teljesen az ő saruk de ebbe most nem mennék bele, tudom milyen a impossible határidős meló)Szóval ez a 3900x megtartás olyan mintha azt mondanád a drogosnak, hogy büszke vagyok rád, sikeres volt a terápia, de azért tartsd meg a tűt és az esütkanalat

Röviden ennyi.
Attila voltam, 95 óta gépfüggő

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DJI RC 2 távirányító
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Atari korszak óta a konzolok is folyamatosan jelen vannak a háztartásban, szóval nem egy te mész, te jössz szituról van szó. Egyáltalán nem.

BoB