Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Odáig jutottam, hogy a baloo-ra szűkítettem le a problémát: a baloosearch egy adott keresésre minden egyes találatra üres string-et ad vissza, tehát a terminálban annyi üres sor látszik, ahány találat van.
balooctl disable + purge + enableparancsok után viszont szépen kiírja a fájlok útvonalát. -
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Egyébként most nézegetve a krunner hibákat vannak érdekességek. Valakinek szintén meghalt , mint neked, de ha kikapcsolta a calculator-os részét a krunner alatt, akkor újra működött neki rendben
Amúgy ez a hibaüzenet azért érdekes, mert olyan szintaxist használna, ami már meg lett változtatva, vagyis már nem így kellene kinéznie. Egész pontosan a Qml 5.15 óta más a connection szintaxisa. Ez ugye a Qt-hez tartozik (amit anno KDE-n meggyűlöltem, és azóta is kerülöm azon programokat, amik Qt-n alapulnak. Így pl a VLC és a qbittorent is kiesett).
De hogy ennek lehet-e köze a krunner hibához...
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi hangfal építés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy ez a hibaüzenet azért érdekes, mert olyan szintaxist használna, ami már meg lett változtatva, vagyis már nem így kellene kinéznie. Egész pontosan a Qml 5.15 óta más a connection szintaxisa. Ez ugye a Qt-hez tartozik (amit anno KDE-n meggyűlöltem, és azóta is kerülöm azon programokat, amik Qt-n alapulnak. Így pl a VLC és a qbittorent is kiesett).
BoB