Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Odáig jutottam, hogy a baloo-ra szűkítettem le a problémát: a baloosearch egy adott keresésre minden egyes találatra üres string-et ad vissza, tehát a terminálban annyi üres sor látszik, ahány találat van.
balooctl disable + purge + enableparancsok után viszont szépen kiírja a fájlok útvonalát. -
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Egyébként most nézegetve a krunner hibákat vannak érdekességek. Valakinek szintén meghalt , mint neked, de ha kikapcsolta a calculator-os részét a krunner alatt, akkor újra működött neki rendben
Amúgy ez a hibaüzenet azért érdekes, mert olyan szintaxist használna, ami már meg lett változtatva, vagyis már nem így kellene kinéznie. Egész pontosan a Qml 5.15 óta más a connection szintaxisa. Ez ugye a Qt-hez tartozik (amit anno KDE-n meggyűlöltem, és azóta is kerülöm azon programokat, amik Qt-n alapulnak. Így pl a VLC és a qbittorent is kiesett).
De hogy ennek lehet-e köze a krunner hibához...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Samsung A17 mobiltelefon
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amúgy ez a hibaüzenet azért érdekes, mert olyan szintaxist használna, ami már meg lett változtatva, vagyis már nem így kellene kinéznie. Egész pontosan a Qml 5.15 óta más a connection szintaxisa. Ez ugye a Qt-hez tartozik (amit anno KDE-n meggyűlöltem, és azóta is kerülöm azon programokat, amik Qt-n alapulnak. Így pl a VLC és a qbittorent is kiesett).
BoB