- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7500 üzenetére
Pedig a Qt-s progik szerintem nem rosszak. Bloatak, de a bloat műfajban szerintem még a legjobbak, legnagyobb tudásúak. KDE-t rég nem használtam. Természetesen ez az előnye egy pálcika WM-nek, szög egyszerű, nincsenek moduljai, függősége, nincs ami eltörjön rajta. Launcher ott is van, de egy dmenu vagy Rofi nagyságrendekkel egyszerűbb, mint egy Krunner. Megint, kevesebb függőség, kisebb és átláthatóbb kód, gyorsabban fut, frissítéskor is kevesebb csomag frissül miatta. Konfigurálásuk is egyszerűbb, mert csak egy szem .conf fájl, azzal egyszer megküzd az ember, aztán egy olyan 10 évig nem kell hozzányúlni, csak a konfigfájlt visszahúzogatni, és nem kell mindenféle grafikus menükben 100-at kattintgatni minden egyes reinstall után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest