Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#63718632 #6903 üzenetére
Ez a gond nélkül felment mit jelent? Az AUR csomag telepítette, frissítette a dkms kernelmodulokat, initramfs-t, újrabootoltál, és még mindig nem megy?
lsmod parancs mit mutat, használja hardver a modult?
ip link parancs kimenetében látszik a hálózati eszköz?Egyébként meg nem értem mi a káosz oka, a link világosan írja, hogy nem ezt a 8814au-t, hanem a 88xxau-t kell feltenni az AUR-ból helyette. Leszeded a régit pacman -R segítségével, és aur_helpered_neve -S rtl88xxau-aircrack-dkms-git kiadásával telepíted a másikat.
Egyébként meg ezek az AU, és EU-ra végződő Realtek-ek mindig gázak, ezt vásárlás előtt kellett volna megnézni. Mindig az OS-hez veszünk hardvert, és nem fordítva. Én pont most vettem Fiio K3 külső DAC-ot, előre megnéztem menni fog-e, és nem is ért meglepetés, USB-n rácuppantva a rendszerre azonnal használható volt, semmilyen dkms-modul vergődés, forráskódból pörgetés, meg firmware-telepítés meg semmi nem kellett hozzá Arch alatt, pöccre ment az egész, fagyások és bugok nélkül. Ez kétségtelenül előnye a nagy bináris disztróknak, Void és Gentoo alatt dolgozhattam volna vele elég rendesen, mire ment volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő