- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#63718632 #6903 üzenetére
Ez a gond nélkül felment mit jelent? Az AUR csomag telepítette, frissítette a dkms kernelmodulokat, initramfs-t, újrabootoltál, és még mindig nem megy?
lsmod parancs mit mutat, használja hardver a modult?
ip link parancs kimenetében látszik a hálózati eszköz?Egyébként meg nem értem mi a káosz oka, a link világosan írja, hogy nem ezt a 8814au-t, hanem a 88xxau-t kell feltenni az AUR-ból helyette. Leszeded a régit pacman -R segítségével, és aur_helpered_neve -S rtl88xxau-aircrack-dkms-git kiadásával telepíted a másikat.
Egyébként meg ezek az AU, és EU-ra végződő Realtek-ek mindig gázak, ezt vásárlás előtt kellett volna megnézni. Mindig az OS-hez veszünk hardvert, és nem fordítva. Én pont most vettem Fiio K3 külső DAC-ot, előre megnéztem menni fog-e, és nem is ért meglepetés, USB-n rácuppantva a rendszerre azonnal használható volt, semmilyen dkms-modul vergődés, forráskódból pörgetés, meg firmware-telepítés meg semmi nem kellett hozzá Arch alatt, pöccre ment az egész, fagyások és bugok nélkül. Ez kétségtelenül előnye a nagy bináris disztróknak, Void és Gentoo alatt dolgozhattam volna vele elég rendesen, mire ment volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest