Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Örök hálám kísérjen!
Nem láttam a fától az erdőt, igaz mondás.
Úgy tettem, ahogy javasoltad, 8814AU uninstall és 88xxau-aircrack install majd restart.
Működik!
Az új dkms install-al még egy másik problémám is megoldódott, amit ez után szerttem volna orvosolni. Elég bosszantó jelenség és tele van a net ilyenekkel, ráadásúl több forrásra vissza vezethető kiváltó okok lehetnek.
Konkrétan a leállítási folyamat megakadt ezzel az üzenettel:kvm : exiting hardware virtualization
Innen csak a power gomb hosszú nyomása állította le a gépet. Ez most megszűnt a wifi drájver telepítése után.
Már a multkor emlegetett HP brand gépen vagyok, a Haswell procival. Kellet alibva-intel-drivercsomag, mert annélkűl csak tekert a YT. Viszont azintel-hybrid-codec-drivercsomaggal ütik egymást. Vagy az egyik vagy a másik lehet. Utóbbit majd akkor teszem fel, ha gondjaim lesznek.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
BoB