- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nálam pont fordítva. Én a qt-s programoktól kapok görcsöt. Töménytelen mennyiség qt-s bloatot pakolnak fel még az egyszerűek is. Az általad említett szöveges fileok szerkesztése hosszú soroktól behaló GTK-s progikkal nem találkoztam. Igaz nem gedit-et használtam, hanem Atom, és most Sublime. Ez a szövegszerkesztőm, és ezen is kódolok. Soha semmilyen lefagyás, belassulás nem volt. Atommal mondjuk az volt a gondom, hogy maga az elindulása lassú, de az a nyomorult Electron miatt van. Minden más programom is GTK-s, de sosem fagynak. Igaz én nem szerkesztek videókat. Konvertálásra meg teljesen felesleges gui-s program. Tökéletes hozzá az ffmpeg. Eleve ezzel a minimalista Arch + Openbox-al nem volt még belassulás, vagy lefagyás. Anno még mikor Manjaro-t használtam KDE-vel, majd Arch KDE-t, nah akkor volt indokolatlan mennyiségű lefagyás, belassulás. Ezért is váltottam utána Arch + XFCE-re, de az összességében nem tetszett, úgyhogy kerestem más minimalista, de jól konfigurálhatót, és így lett Openbox. Semmilyen módon nem hiányzik az akkori KDE-s szívások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest