Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ha UEFI + Windows vagy ilyen varázslatok is vannak a képben, akkor lehet, hogy tökölősebb, de egy sima Arch telepítés szerintem nem nagy meló, ha leírást vagy videót követ az ember, amiből kismillió van. Csak tovább tart, mert gépelni kell mindent (ha a scripteket és a scriptelt telepítőket kizárjuk). Inkább az utólagos konfigurálás (post-install), amivel el lehet tökörészni, esetleg szívni (főleg, ha nincs DE).
szerk: 1-1 progi bekonfigolása és tesztelése több időt fel tud néha emészteni, mint egy komplett Arch, belakással.
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macska topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- League of Legends
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
BoB