Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Szia.
Nem egészen értem a következő véleményed:
"VérIstvánMode: Activated
Már a harmadik sornál elvérzik nálam. Mi az hogy loadkeys hu? Hogy fogok tudni én azon gépelni? Tudvalevő, hogy a colemak kiosztás sokkalta jobbabb.
VérIstvánMode: OFF"
Nálam a loadkeys hu minden esetben, minden gépen működik. Mi ez ellen a kifogásod?
Kifejthetnéd bővebben. Esetleg, ha tudsz egyszerűbb és jobban működő parancsot a telepítő média konzoljának magyar karakterekre való átkapcsolására, akkor kérlek oszd meg velem.
Biztosan hiányosak az ismereteim. Segíts rajtam.
Köszi -
Rimuru
veterán
válasz
qisqaqas
üzenetére
A leírást nem néztem, nem akarok telepíteni. ;]
"Ha az Arch rolling, akkor kérlek előremutatásként tessen használni gpt-t. Esetleg UEFI-t" - ezzel nem értek egyet, nincs 2TB-nél nagyobb lemezem, bőven elférek 4 elsődleges partícióval (még örülök is neki), UEFI-t se használok (ez Windowsnál lenne érdekes). Utóbbi se hoz semmi olyan újdonságot ami egy átlagfelhasználót érint, max könnyebben el tudja cseszni azzal hogy már kattintani is tud az irtó ronda felületen.
A lényeg hogy azért mert rolling szerintem még nem kell az újabb technikákat használni amíg nincs olyan tényező ami indokolná is azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A lényeg hogy azért mert rolling szerintem még nem kell az újabb technikákat használni amíg nincs olyan tényező ami indokolná is azt.

BoB