- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Siriusb #2076 üzenetére
Én is nagy rajongója vagyok a minimalizmusnak. A lakásban a bútorok is minimalista dizájn szerint lettek válogatva. A kettőnk között az a különbség, hogy te műszaki alapon közelíted meg, én meg felhasználói szempontból. Nekem egyszerűen herótom van a menütől és az applikációk kategorizálásától. A Gnomeból kénytelen vagyok kézzel visszavenni a sallangot, ebben igazad van. Nem is lehet maradéktalanul, ebben megint. Viszont munkára is szívesen használnám, mert nálam minden általam használt alkalmazás futtatása egy kattintásra van. Jah, és nem kell menüben keresgélnem. Windows-t meg látni sem akarnék, de sajnos munkában muszáj lesz használni.
Át kellene nyergelnem az informatikára, a minőségbiztosítás kiakaszt
Szerk:
Isten látja lelkemet, kipróbáltam az Openboxot, de macera felépíteni. A KDE-től majd hanyatt estem pfff! Az xfce a Manjarón nem csúnya, inkább szép. A Cinnamon meg a Gnome2 forkja, tehát nem tetszik. Az én szempontomból minimalista KDE.
Annak idején, amikor először találkoztam a Linuxszal, az Enlightenment volt az egyik kedvencem a Gnome mellett. Próbáltam többet is akkoriban, de azok már múzeumi darabok, talán már nem is fejlesztik őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest