Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Blekk Frájdéj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Na, letettem az iPhonet, és ölembe vettem két notit. Az egyiken az van, hogy Manjaro Linux 3.10.28-1-MANJARO. Alatta az, hogy login:
Előtte meg azt kérte, hogy orvosoljam a problémát, és utána indítsam újra az MDM- et.Gondolom, hogy a kernel verziója a 3.10.28
Én először azt szeretném letesztelni, hogy képes vagyok- e visszaállítani a grafikus felületet.Aztán szívesen frissítem a kernelt is. Azt lehet egérrel, vagy terminálozni kell hozzá?
A drájverrel az volt a gondom, hogy videózásnál nagyon gyászos volt a felhasználói élmény. Nem todom, hogy a processzor alacsony órajele okozza- e, vagy szoftver. Elvileg az AMD APU- ban a grafikus mag nem gyenge. De ez egy E1-2100 (1GHz) 4giga rammal.
Tudtommal a videózáshoz nem kell 3d teljesítmény. Ellenben talán 2d- ből viszont sok.A Linux mellett azért döntöttem, mert ezt javasolta egy barátom, aki már régi linuxos. Korábban sem határolódtam el a kihívásoktól. De alapvetően munkára használnám a gépet, és nem csak kísérletezgetésekre. Korábban ezért esett a választás egy Mac minire. (Kivette az ember a dobozból, és működött.) Most viszont anyagi megfontolásból nem fért bele drága gép és fizetős oprendszer.
Elvileg böngészőből a legtöbb dolgomat el tudom intézni. Aztán később számlát nyomtatnék. Mindenféle olyanra használnám, amihez az okosteló már kevés. Egyelőre telefonról intézem amit csak lehet. De egy edzésprogramot azon legépelni nem kényelmes. Bár nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megette az internet felét az AI?
- Formula-1
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest