Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Régóta szívok az NFS megosztással.
A cél, hogy egy mappát megosszak a laptopról egy klienssel.
A kliensek másik eszköz NFS megosztását gond nélkül látják, tehát nálam van a gond a laptopon.Végigcsináltam mindent a wiki szerint, de mivel amikor egy éve először elkezdtem ezzel foglalkozni, nagyon kevés időm volt, tuti elbénáztam valamit.
Most újrakezdtem, de ugyanaz az eredmény.A TV látja azt, hogy melyik foldert akarom megosztani (igazából azt látja, amit az /etc/exports file-ba írok), de hiába van arra a folderre mountolva bármi, azt már nem látja a kliens oldalon semmi: se linux, se a TV, se a Chromecast.
Ugyanitt akadtam el régebben is. Már hiába csinálom végig a wiki, vagy más tutorialok szerint, nem műxik. Biztosan valami el van mókolva, csak nem jövök rá, hogy mi az.
Van tippetek erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest