- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Régóta szívok az NFS megosztással.
A cél, hogy egy mappát megosszak a laptopról egy klienssel.
A kliensek másik eszköz NFS megosztását gond nélkül látják, tehát nálam van a gond a laptopon.Végigcsináltam mindent a wiki szerint, de mivel amikor egy éve először elkezdtem ezzel foglalkozni, nagyon kevés időm volt, tuti elbénáztam valamit.
Most újrakezdtem, de ugyanaz az eredmény.A TV látja azt, hogy melyik foldert akarom megosztani (igazából azt látja, amit az /etc/exports file-ba írok), de hiába van arra a folderre mountolva bármi, azt már nem látja a kliens oldalon semmi: se linux, se a TV, se a Chromecast.
Ugyanitt akadtam el régebben is. Már hiába csinálom végig a wiki, vagy más tutorialok szerint, nem műxik. Biztosan valami el van mókolva, csak nem jövök rá, hogy mi az.
Van tippetek erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- Desert combat - battlefield 1942 mod
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest