Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
A journal-ok megvannak de nem tudom már pontosan mikor volt ez a fagyás, ha jól emlékszem, akkor a kernelbéli radeon driver okozta a bug-ot.
A wikiben minden létező kernelparamétert meg mindent megadtam, túrtram a netet, de semmi eredmény.
Amikor fagyás volt, visszaálltam a legutolsó jó kernelre és úgy ment tovább. Viszont volt vele szívás, mert a kernel-headers is kellett mert van pár program aminek külön forgatni kell modult (virtualbox pl) a dkms-el.
Nem tudom hogyan lehetne gyorsan megkeresni a sok-sok log közzül, mert már áttértem Debian vonalra, nincs szükségem további meglepetésekre a gördülő frissítések miatt.
Sokáig használtam Arch-ot (kb 5-6 év), de mostanság nagyon sok bug és inkompatibilitás jelent meg, ami korábban nem fordult elő, pedig nem egy nagyon új hardvert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB