- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
Siriusb #8148 üzenetére
Nekem van egy Fm2 pro4-m alaplapom, egy AMD A8-5600K-s procim, DDR3 ram, egy Ati Radeon 5550 HD-m a PCI-E slotban, valamint egy HD 7650D a CPU-ba integrálva.
Az 5550-re van csatlakoztatva egy sima mezei 16:10-es Lg monitor, a 7650D-re még egy sima 16:10-es monitor 19".Frissítettem a legutóbbi kernelre és amikor engedélyeztem a 5550-en a második kijelzőt kiterjesztve, azonnal csonttá fagyott a rendszer. Csak a reset segített, mert bár ssh-n be lehetett jelentkezni, de nem tudtam leállítani rendesen a gépet úgy sem.
Ezek már nem mai hardverek, és mégis szétfagyasztotta a gépet.
Debian 11 simán megy ezzel a felállással 5.10.0-s kernellel, Arch alatt meg 5.10 és afelett fagyott azonnal csonttá. Rendesen ignorepkg-ba kellett tennem a kernelt, mert ment a remegés, hogy jó lesz-e vagy sem.Hardverhiba kizárt, Windows 8.1 & 10, a Debian11 is simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest