- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Ismét samba téma.
Lehet hogy az Arc fórum, ugyanakkor manjaro alatt van a gond.szóval:
Adott Manjaro és egy könyvtár a home-ban. Ebbe a könyvtárba csatolok egy fileszerveren lévő samba megosztást fstab-ban.
Ezen a Manjaro-n adott egy vmware +Win7 kombó. Az előző könyvtárat továbbosztom samba4-gyel a win7-nek.
(Azért így van megoldva, mert a win7-et nem engedem ki a hálóra, csak a host-ot látja, valamit a win azért kell, mert ezen fut egy tervező program és sajnos wine alatt meg sem mozdul.)kb 3 hónapig használtam ubuntu base distro alatt és tökéletes volt. Most a manjaro alatt pár perc használat után a tervező program nem hajlandó menteni.
Próbálgatás után az a gyanúm, hogy elveszti a kapcsolatot a fileserver-manjaro-win7 vonalon. "Látványilag" minden rendben van (ez alatt azt értem, hogy a mentés ablakban látszanal a könyvtárak), de mégsem hajlandó menteni.
Ha a win alatt a mentés ablakban átváltok másik meghajtóra, majd vissza, akkor újra lementi a filet.
Valószínű a manjaro-win7 kapcsolat között lesz a probléma, tehát a samba4 a ludas. (Az kubunti samba3-at használ)Merre indulja el a hiba felgöngyölítésében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest