- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
growler
üzenetére
Szerintem nem éri meg debian csomagokat feltaknyolni, ha elérhető az aur-ban azt kell választani, ha nem elég friss az aur által buildelt csomag át lehet írni a PKGBUILD-ban a deb csomag elérési útját verziószámát stb, és akkor a frissebbet is lebuildeli és felrakja.
Én a chromium vaapi ubuntus ppa változatát taknyoltam fel hasonló módon kézzel ahogy frawly írta, a youtube vga gyorsítás ment vele, de a felrakás módja szétcseszte a jogokat a rendszerkönyvtárakban így más programok hibásan kezdtek működni
végül rendszer reinstallal sikerült rendbehozni, szóval aki nem ért nagyon az unix jogokhoz az ne nagyon taknyoljon fel manuálisan más disztróhoz való csomagokat, akár nagy szívás is lehet belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végül rendszer reinstallal sikerült rendbehozni, szóval aki nem ért nagyon az unix jogokhoz az ne nagyon taknyoljon fel manuálisan más disztróhoz való csomagokat, akár nagy szívás is lehet belőle.
BoB