- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #7798 üzenetére
Szerintem nem éri meg debian csomagokat feltaknyolni, ha elérhető az aur-ban azt kell választani, ha nem elég friss az aur által buildelt csomag át lehet írni a PKGBUILD-ban a deb csomag elérési útját verziószámát stb, és akkor a frissebbet is lebuildeli és felrakja.
Én a chromium vaapi ubuntus ppa változatát taknyoltam fel hasonló módon kézzel ahogy frawly írta, a youtube vga gyorsítás ment vele, de a felrakás módja szétcseszte a jogokat a rendszerkönyvtárakban így más programok hibásan kezdtek működnivégül rendszer reinstallal sikerült rendbehozni, szóval aki nem ért nagyon az unix jogokhoz az ne nagyon taknyoljon fel manuálisan más disztróhoz való csomagokat, akár nagy szívás is lehet belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Fujifilm X
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest