- aquark: Flipper PC-n!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Transmission cli-s verzióját kipróbáltam, de értelmetlennek tartom számomra. Ahhoz hogy megnézzem a tartalmát, ahhoz indítsak el egy jóval energiaigényesebb programot (böngésző), mintha a saját guis felületét használjam, ami meg csak 9MB memóriát eszik.
Szerintem a feh eléggé cli-s abban az értelemben, hogy nincsen gui felülete, hogy te ott nyitogass képeket, vagy csoportosíts stb. Csak mikor megnyílik a kép, akkor van egy 4-5db-os menü, amiben lehet egy-két funkciót választani. Pont így van az mpv videólejátszóval is. Üresen nem tudom elindítani magában (illetve asszem valami csel van már rá, de csak elindítva a programot nem reagál, csak ha adok neki bemenetként egy filet. Ezek nekem már eléggé minimálak. Főleg hogy ha egy VLC-hez hasonlítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB