Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- aquark: Flipper PC-n!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
Octopi-t sose használtam. Ha találgatnom kéne, akkor terminálból megkap valami parancssori opciót, amit a dmenu nem nyújt neki, és ennek hiányában nem fut. Terminálból is csak így egymagában hívod meg, egy parancsként, semmi kapcsoló mögötte? Esetleg terminálból indítva a megfelelő jogosultsággal indul, míg dmenu-ből indulva nem.Pamac nem jó helyette? Vagy a terminálos octopi parancsra csinálsz egy gyorsbillentyűt?
Ahogy olvasom, a PCmanFM-qt-ben nem lehet letiltani ezt a smooth scrollt. KDE alatt le lehet, de ebben a fájlkezelőben nem. Ez elég ostoba volt részükről, beletenni egy megkérdőjelezhető feature-t, és nem kikapcsolhatóvá tenni. Pedig nem is azért írtam, mert LXQt alatt bele fogsz futni, erről a smooth scrollingról még a KDE kapcsán tettem csak említést.
Egyébként ha nem ragaszkodsz az egész Qt-ökoszisztémához, akkor lehet az LXQt alapjául szolgáló Openbox-ot is futtatni, picom kompozitorral (és mondjuk tin2 vagy polybar panellel), és Gtk3 alkalmazásokkal, pl. a PCmanFM-nek van Gtk-s változata, abban nincs smooth scrolling.
Eset
Új hozzászólás Aktív témák
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB