- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Xenophobermn #7049 üzenetére
Ha jól értem, végül nem telepítetted a Windowst, mert már a telepítőt sem jól írtad ki. Szerintem csak induláskor hozd elő a BIOS bootmenüjét, és ott válaszd ki azt a meghajtót, amire az Archot telepítetted. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy az Arch a bootpartíciót valami másik meghajtóra tette, te lehúztad a kábelről, mikor a másik meghajtót dugtad rá, de végül nem ugyanoda dugtad vissza, ezért megkeveredett a meghajtók SATA sorszáma, nem jó sorrendben keresi a bootmeghajtókat a BIOS. Vagy csak az UEFI boot módot állítottad át BIOS bootra, vagy fordítva, és nem látja az Arch telepítést, ami másik bootmódban lett telepítve, ez ellen az orvosság, ha vegyes bootot állítasz be a BIOS-ba, CSM Legacy + UEFI, néha Mixed, vagy Both vagy hasonlónak nevezik.
Bár azt se ártana tudni, hogy ezt a reboot and select proper boot device fleiratot mi írja ki pontosan, a BIOS vagy már az Arch bootmanagere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest