Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Megvan a probléma.
    Interferencia...
    Pedig ez volt az első amit kizártam. Nem hittem hogy tényleg be tudnak egymásnak zavarni a dolgok. Eddig sose volt interferencia gondom.

Bluetoothon keresztül elsőre jónak tűnt ameddig be nem dugtam a dongle mellé egy pendrive-ot és elkezdtem rá írni dolgokat. Egyből megfagyott az egérmutató :D

Most úgy néz ki jobb a helyzet hogy a Logitech unifying vevő a gép hátuljába az alapba van dugva olyan portba ami körül nincs más. Közben 2 másik eszközhöz is kapcsolódva volt a gép Bluetoothon.

Az lesz a végső megoldás amit valahol olvastam, hogy egy USB hosszabbító kábellel távolabb lesz a Logitech dongle, így elvileg nem lesz annyi interferencia.

Ez általában is igaz, ha valami USB csatlakozást használó eszköz (mint ez a USB BT adaptert használó egér) problémás, akkor az első, hogy átdugdosod másik USB portba, lehetőleg a gép hátuljába is, mert a gép előlapján vagy tetején lévő USB kivezetések nem minden háznál valami megbízhatóak.

Bár azt nem értem, hogy ha interferencia volt a gond, akkor az Windowson miért nem jött elő? Erről az interferenciáról hülye szóviccként mindig az jut eszembe, ahogy Vágási Feri szállt be Win95-tel az internetbe :DDD

Új hozzászólás Aktív témák