Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Azért, mert nem jó a szemed, vagy messziről nézed a kijelzőt. A szemem nekem sem jó, vagyis ahogy nézzük, mert közellátó vagyok, így közelre inkább jobban látok, cserébe távolra meg szarabbul, szemüveg kéne, de nem hordok. Nekem most egy 12 colos ThinkPad X220 van a mellkasomon (ágyban pihenek), eléggé beletolva az arcomba, simán látom leméretezve is. De tény, hogy ezek az apró betűk fárasztóak.
Kétpaneles fájlkezelőket meg nem is nagyon érdemes tilingban futtatni, hacsak nincs 2K/4K felbontásod. Ezek anno pont azért jöttek két panellel egy helyett, hogy egyfajta tiling effektként több infót jelenítsenek meg egymás mellett, több infót tudjanak zsúfolni ugyanakkora területre. Tilingban úgy lenne értelme, hogy 2-3 darab 1 paneles fájlkezelőt futtatsz.
Egyébként meg attól is függ, hogy TUI vagy GUI programokat tilingolsz-e. A GUI-s programokban változó szélességű fontok vannak, pl. az i sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy m. A TUI-s programok ugyebár monospace fontokat használnak, amik sor/karakter arányban azonos méretnél jobban pazarolják a helyet, viszont lekicsinyítve jobban is olvashatók (a screenshotodon a terminál a legolvashatóbb). Te ahogy látom, GUI-s progikat használsz inkább, én meg TUI-sakat, Writer helyett vim, Double Commander helyett vifm.
Egyébként mi ez a panel nálad felül? Elég jól néz ki, a neve mellé konfigfájlt is linkelhetnél. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Router gondok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB