Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Szia!
A KDE Partition Manager LiveCD-rol par perc alatt megcsinalta a 3. particio igazitasat. A particiot kijelolve van egy olyan opcio, hogy "Resize/Move". Annak van egy Advanced lenyilo fule. Ott irja a szektor kezdetet es veget, meg van ott egy "align partiton" checkbox is. Ezt bepipalva mutatta (a a szektorkezdetnel az fdisk altal mutatott maradekosan oszthato ertek volt feltuntetve. Kikattintottam, majd ujra be, ekkor megvaltozott a kezdoszektor erteke - hogy megbizonyosodjak, hogy jo elosztottam az erteket magam is. Maradek nelkul megvolt, igy elmozgattam vele). Siman megcsinalta.
Koszi a segitseget!Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB