Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Szia!
A KDE Partition Manager LiveCD-rol par perc alatt megcsinalta a 3. particio igazitasat. A particiot kijelolve van egy olyan opcio, hogy "Resize/Move". Annak van egy Advanced lenyilo fule. Ott irja a szektor kezdetet es veget, meg van ott egy "align partiton" checkbox is. Ezt bepipalva mutatta (a a szektorkezdetnel az fdisk altal mutatott maradekosan oszthato ertek volt feltuntetve. Kikattintottam, majd ujra be, ekkor megvaltozott a kezdoszektor erteke - hogy megbizonyosodjak, hogy jo elosztottam az erteket magam is. Maradek nelkul megvolt, igy elmozgattam vele). Siman megcsinalta.
Koszi a segitseget!Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB