Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Végülis nem szórakoztam, hanem grubosra raktam mindent. Persze előtte az EFI partícióról csináltam egy image-et.
Nagyon hasonlót használunk. Én is Openbox, Polybar, xautolock, i3lock-blur, háttérképet nitrogen jeleníti meg, termite. picom-ot már nem használom, nem kell az átlátszóság, úgyhogy kilőttem. Login managert én sem használok. Igen azt tudom, hogy a non-free, és contrib-ot rögtön érdemes felvenni, na de egy kicseszett driverrel is már szívás van. Ráadásul egy elég gyakori Atheros driverrel.
TÖbbé-kevésbé beállítottam, de a polybaron jópár elem képtelen rendesen megjelníteni, mert azt mondja hogy nincs ilyen beépített modul. Úgy látszik debian alatt forgatva ez nagyon nem jó. Pulseaudio is felrakva, engedélyezve, és közben sehol nincs a modul. Ahhoz képest, hogy Arch-ra mondják, hogy juj semmi se működik, mindent konfigurálni kell blabla, ehhez képest sokkal működőképesebb minimális konfigurálással, mint a Debian.
Úgyhogy mindjárt le is gyalulom, teszt meg volt, ennyi.
Amúgy 244MB-os foglalt a Debian ugyanazon cuccokkal (leszámítva pár programot, és mondjuk a pulseaudio, ami mg megdobná a memóriafoglaltságot), míg az Arch 211MB-ot foglalt. De a legdurvább, hogy míg az Arch 747 csomagot mutat, addig a Debian 1362db csomagot. Értem én, hogy valszeg ami Archon egy csomagban van, az Debian-on 2-3db-ban, de azért ezt erősnek érzem, főleg úgy, hogy azért én eléggé minimális konfigot használok egy átlag userhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB