- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Egyelőre biztos nem váltok, pl a Gufw nem elérhető tumbleweed-re, csak instabil tárolóból lehetne feltenni, ez nem tetszik. Kénytelen voltam parancssorból konfigolni az Ufw-t, de nem volt nehéz a google adott leírásokat. Meg az sem tetszik hogy a videólejátszáshoz külső tárolókat kell hozzáadni, pl packman, vlc, amik esetleg összeakadhatnak a gyári csomagokkal egy frissítéskor. Egyelőre nem is raktam be külső tárolókat. Az viszont tetszik hogy a chromium alapból vaapi támogatással van forgatva és működik is a hw videó gyorsítás. Igazából a kíváncsiság hajtott a SuSe kipróbálására, utoljára a linux hőskorában a 2000-es évek legelején használtam SuSe-t és érdekelt azóta mennyit változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB