Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A systemd-boot automatikus frissiteset szeretnem beallitani, amit szerintem meg i stettem, de kernek egy megerositest, hogy jol csinaltam-e.
Az itt leirtak alapjan letrehoztam a megfelelo tartalmu file-t (nem az AUR csomagot telepitettem).
Ket dolog okoz bizonytalansagot:
- nem letezett a hooks mappa a /etc/pacman.d/ mappaman. -> Letrehoztam.
- a pacman hook-okrol szolo leiras azt irja, hogy a /usr/share/libalpm/hooks/ mappaban keresi a pacman a hook-okat, de meg lehet adni ujabbakat is, ami alapbol az /etc/pacman.d/ mappa, ami a pacman.conf file-ban van megadva. Viszont itt ez a sor ki volt kommentazve. -> Kivettem a #-t a sor elejerol.A kerdes, hogy ez igy fasza, vagy jelez az valamit, hogy nem letezett a mappa, es ki volt kommentezve a megfelelo sor? Jobb lett volna a /usr/share/libalpm/hooks/ mappaba tenni?
A masik kerdes, hogy minden boot utan le kell futtatni a dhcpcd parancsot, hogy legyen netem.
Ezt hogy lehet megoldani? Siman tegyem be az autostart-ba, vagy hianyzik meg valami beallites? A networkmanager csomag fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB