Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Elakadtam.
Szépen feltettem a rendszert, wifivel, openboxal és a sallangokkal. Újraindítás, és azóta nincs wifi.
Mindig azt írja a ping-re, hogy "Átmeneti névfeloldási hiba". Úgy tudom működésre bírni, ha minden rendszerindításnál ezt írom be sorba:sudo killall dhcpcd
sudo ip link set dev wlp2s0 down
sudo wifi-menu
sudo dhcpcdNode ez nem megoldás ugye.
Mi a fenét tudok kezdeni? 
Ez egy Lenovo G500 laptop egy Qualcomm Atheros AR9485 wifivel, amihez az ath9k driver töltődik be. Reggel 8-tól próbálom megfejteni google segítségével, de semmi nem vezetett eddig megoldásra! Valakinek ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szépen feltettem a rendszert, wifivel, openboxal és a sallangokkal. Újraindítás, és azóta nincs wifi.
Mindig azt írja a ping-re, hogy "Átmeneti névfeloldási hiba". Úgy tudom működésre bírni, ha minden rendszerindításnál ezt írom be sorba:
Mi a fenét tudok kezdeni? 

BoB