- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Segítségetek kellene. Felraktam az Antergos linuxot a lányomnak a gépére és minden jól is működik és tetszik a rendszer is neki, de játszani is szeretne a diablo 2-vel és kellene is az nvidia zárt drivere és ez a gondom.
A gépe alkatrészeit is leírom: Giga byte alaplap; Amd Athlon 64 x2 Dual Core 600+; ramja GeIL 4x1Gb modul; vga Asus nvidia 9800 Gt; Samsung 19" monitor 1280x1024 felbontással.
Linux kernele 4.15.7-1-ARCH.
Kérdezném: Asus nvidia 9800 Gt-nek a zárt driverét hogyan is kellene telepítenem?
Jelzem át is olvastam a Wikipédiát és találtam is terminálos parancsokat, sajnos sikertelenül és megoldást nem is találok a gondomra.
Amit én próbáltam is terminálban és leírom most, hogy mit is csináltam és írtam is be.
sudo pacman -S nvidia
sudo nvidia-xconfig
A gépet újra indítottam a reboot parancsal és ez után a fekete a képernyő, mit rontottam el és kérném a segítségeteket.Tisztelettel, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest