Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Segítségetek kellene. Felraktam az Antergos linuxot a lányomnak a gépére és minden jól is működik és tetszik a rendszer is neki, de játszani is szeretne a diablo 2-vel és kellene is az nvidia zárt drivere és ez a gondom.
A gépe alkatrészeit is leírom: Giga byte alaplap; Amd Athlon 64 x2 Dual Core 600+; ramja GeIL 4x1Gb modul; vga Asus nvidia 9800 Gt; Samsung 19" monitor 1280x1024 felbontással.
Linux kernele 4.15.7-1-ARCH.
Kérdezném: Asus nvidia 9800 Gt-nek a zárt driverét hogyan is kellene telepítenem?
Jelzem át is olvastam a Wikipédiát és találtam is terminálos parancsokat, sajnos sikertelenül és megoldást nem is találok a gondomra.
Amit én próbáltam is terminálban és leírom most, hogy mit is csináltam és írtam is be.
sudo pacman -S nvidia
sudo nvidia-xconfig
A gépet újra indítottam a reboot parancsal és ez után a fekete a képernyő, mit rontottam el és kérném a segítségeteket.Tisztelettel, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB