- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Könnyű légierő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Segítségetek kellene. Felraktam az Antergos linuxot a lányomnak a gépére és minden jól is működik és tetszik a rendszer is neki, de játszani is szeretne a diablo 2-vel és kellene is az nvidia zárt drivere és ez a gondom.
A gépe alkatrészeit is leírom: Giga byte alaplap; Amd Athlon 64 x2 Dual Core 600+; ramja GeIL 4x1Gb modul; vga Asus nvidia 9800 Gt; Samsung 19" monitor 1280x1024 felbontással.
Linux kernele 4.15.7-1-ARCH.
Kérdezném: Asus nvidia 9800 Gt-nek a zárt driverét hogyan is kellene telepítenem?
Jelzem át is olvastam a Wikipédiát és találtam is terminálos parancsokat, sajnos sikertelenül és megoldást nem is találok a gondomra.
Amit én próbáltam is terminálban és leírom most, hogy mit is csináltam és írtam is be.
sudo pacman -S nvidia
sudo nvidia-xconfig
A gépet újra indítottam a reboot parancsal és ez után a fekete a képernyő, mit rontottam el és kérném a segítségeteket.Tisztelettel, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Energiaital topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB