- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
qisqaqas #3166 üzenetére
az OS-t mindenképp csak angolul... utálom, amikor magyarul akar gagyarászni ... telefonom is angol ... azt a 3 menüt amit használok ... hackitost is tolhattam volna maygarba' ... de neeeem .... nem is értem, egyesek miért erősködnek, hogy az OSX magyarítva legyen ...
havernak is kikönyörögtem, h ne magyarul, hanem angolul nézzük már a Linuxát.
azzal réveltem, hogyha gebasz van, és aki segít, az angolul fogja mondani ....
(#3167) bob.zxr:
2003 óta doglozom budapesten ... volt hogy havi 160 munkaóra mellett még 100 óra túlóra ... most, 36 évesen úgy értem, egy életre kidolgoztam magam.... sokszor este 10-11-12, hajnal 1kor mentem haza ... és 10-re bent kellett lenni ...
még a 3D-t, illustrator, PS-t se tudtam tanulni, ami érdkelne .-)
szóval nehéz téma ez a kva angol ...lehet h azért megpróbálom az arch linux-t feltenni ...
végólis annó red hat-ot is pakoltam fel .... meg a debiant is sikerült többször is ... persze hogy segítéséggel ... de sikerült ... és ott semmmi nem volt automatizálva ... mindent be kellett lőni ...
.-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Nők, nőügyek (18+)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Futás, futópályák
- iPad topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest