- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
qisqaqas #3166 üzenetére
az OS-t mindenképp csak angolul... utálom, amikor magyarul akar gagyarászni ... telefonom is angol ... azt a 3 menüt amit használok ... hackitost is tolhattam volna maygarba' ... de neeeem .... nem is értem, egyesek miért erősködnek, hogy az OSX magyarítva legyen ...
havernak is kikönyörögtem, h ne magyarul, hanem angolul nézzük már a Linuxát.
azzal réveltem, hogyha gebasz van, és aki segít, az angolul fogja mondani ....
(#3167) bob.zxr:
2003 óta doglozom budapesten ... volt hogy havi 160 munkaóra mellett még 100 óra túlóra ... most, 36 évesen úgy értem, egy életre kidolgoztam magam.... sokszor este 10-11-12, hajnal 1kor mentem haza ... és 10-re bent kellett lenni ...
még a 3D-t, illustrator, PS-t se tudtam tanulni, ami érdkelne .-)
szóval nehéz téma ez a kva angol ...lehet h azért megpróbálom az arch linux-t feltenni ...
végólis annó red hat-ot is pakoltam fel .... meg a debiant is sikerült többször is ... persze hogy segítéséggel ... de sikerült ... és ott semmmi nem volt automatizálva ... mindent be kellett lőni ...
.-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest