- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Ezzel eddig se volt gond, mivel ssd-m van. Különben hasít, mint a villám. Az alapjárat 128MB a 8gigából az a nem semmi, és nem friss telepítés, hanem egy teljesen felszerelt rendszer. Ráadásul nem új a laptop; ez egy kétmagos 1,9GB -s AMD liano. (HP Pavilon G 1211eh ) Ráálltam a rendszerem optimalizálására, mivel, előbbre írtam, hogy akarok készíteni magamnak a saját rendszeremre kihegyezett live cd-t egy install scripttel, ami mindig a legfrisebb arch -ot húzza fel a saját progijaimmal és config fájlaimmal együtt. Tudom, hogy ennek Ach alatt nem sok értelme van. A cél a tanulás. Ez az első működő és sikeres kernel fordításom volt, még közel sem vagyok a kitűzött célhoz, kissé elkapkodtam a konfigurálást, bennmaradt egy csomó szemét. A cél 4 másodperc alatti rendszerbetöltődés. Majd meglátjuk:-) A kernel szerintem kb. 3 óra alatt fordult le. (csak a make parancs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óriáskészülék, kis akksival
- Milyen házat vegyek?
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest