Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Egy ideig nálam is futott a compiz, windows után el voltam ájulva az effektektől. Aztán szépen elkezdtem lefaragni őket, mert zavaróak voltak hosszú távon. Majd jött a gnome-shell béta a 3.2-ig adtam neki esélyt, majd otthagytam az egészet, mert már nagyon olyan irányba ment el, ami nem tetszett. Openbox + tint2 + kupfer teljesen megfelel számomra, no meg 8 éves gépnek is. Ha egyszer belövi magának az ember a rendszert, nagyon kényelmes és praktikus munkakörnyezetet kap. Mondjuk én alapból a minimalista szemlélet felé húzok, a csili-vili annyira nem jön be. Szerencsére mindnyájan mások vagyunk, így sokan használják boldogan a KDE-t is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB