- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Egy kicsit akkor belecsapnék a lecsóba. Úgy látom, hogy két oldal kezd kialakulni; egyrészt a stabil ámde nem naprakész és az instabil és naprakész disztrók között.Nah, Bob bekavart
Akkor viszont azt nem értem, hogy hogyan képes az Arch mégis stabil lenni? Éppen instabilnak kellene lennie a rolling miatt. Nem de?Egyébként nekem a Manjaro tökéletesen megfelel, nincs nekem semmi bajom a lassú frissítéssel. Csak azért írogattunk páran a lassúságról, mert mielőtt használni kezdtük, éppen a rolling-ról olvastunk és ha nem frissül ugye, akkor az ember valami problémára kezd gyanakodni. Ha meg esetleg kezdik Debianosra venni, akkor annál jobb. Az Arch kijavítja a hibákat, mi meg élvezzük az előnyét picit később
Ubuntuban már simán teleépítgettem vagy visszavontam terminálban, itt fogalmam nincs, hogy mi a szintaktika. Valószínűleg a kétféle tároló is bezavar. Sajnos egyenlőre még mindig rejtélyes számomra a Manjaro a terminálban, így ezzel a tudással semmiképpen nem fogok nekifutni az Arch telepítésének. Hosszútávon viszont az a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest