Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
A másik helyzet ami rendszeresen gondot okozhat, főleg ha nem beszélnek a mikrofonba az az amikor mondjuk hallod, hogy valaki downol valakit nem messze tőled, odamész, megtalálod őket és nem tudod eldönteni, hogy ki lőtt először, ki volt az áldozat, vagy volt e egyáltalán, esetleg csak simán kiegyenlített módón tűzharcban voltak? Na ilyenkor általában ugye harmadik félként lelövi az ember azt is aki még talpon van, hogy saját magát ne veszélyeztesse. De nekem volt már olyan is, hogy kérdezgettem őket, hogy mi történt viszont szó szerint teljesen ignoráltak, no rekació
sőt a faszi elkezdte lootolni a másikat ahogy kimúlt miközben én fegyvert fogtam rá fél méterről és beszéltem hozzá proxy chaten. Gondoltam ez annyira hülye, hogy hagyom a fenébe, lootolgasson csak, az ő dolguk végülis és továbbálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sőt a faszi elkezdte lootolni a másikat ahogy kimúlt miközben én fegyvert fogtam rá fél méterről és beszéltem hozzá proxy chaten. Gondoltam ez annyira hülye, hogy hagyom a fenébe, lootolgasson csak, az ő dolguk végülis és továbbálltam.
RazoR