Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, de nekem az a gondom volt most ezzel, hogy egyik videóban se volt ilyen akció, azokban úgy látszott, hogy simán bementek, becsukták az ajtót, és szép komótosan felporszívóztak, semmi nem zavarta őket. Ezért gondolom azt, hogy kivágták ezt a részt a feltöltés előtt.
Motoszkáló hang, meg nem volt jellemző.
Egyébként azt sem értem, hogy azt a pár dolgot, ami a gyorselérésben van, miért nem lehet közvetlenül egy-egy billentyűzet gombra kiosztani, sokkal gyorsabb lenne a használatuk, ráadásul látná azt is az ember, hogy mi zajlik épp körülötte, mert amíg az inventoryban tökölünk, semmit nem látunk abból, hogy épp mi zajlik körülöttünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR