Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Na megvettem ezt a szettet ,remélem jól döntöttünk!
-
tildy
nagyúr
válasz salieri. #12602 üzenetére
Ez ennyiert egy nagyon korrekt szett, plusz legalabb nem valami noname babaules, hanem britax romer, isofixes talppal.
Sallieri: amugy tudok ajanlani, fekvos resszel is osszesen 6.2 kg a babakocsink. Babyzen yoyo.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz tboy93 #12591 üzenetére
3 in 1 szerintem egyben megveve felesleges , hacsak nem valami normalisabb gyarto, aki adac teszten is minositett jobb ulest pakol esetleg hozza. Nekunk pl a normal mozeskosar nem valt be. Meg mint irtam, a fekvos (lie-flat) autosules siman jo helyette.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Real_Necro
veterán
A lie flat ülés a hordozó helyett van? Milyen irányba néz a baba utazáskor, mikor még nem ül stabilan?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
tildy
nagyúr
válasz Real_Necro #12606 üzenetére
a lie flat ules az autos hordozo. Amit autoba is betehetsz.
Feled nez, mint itt:"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
salieri.
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz salieri. #12609 üzenetére
a videósat feleslegesnek tartom, nincs relevanciája, ha esemény van úgy is mész, ha nincs akkor meg minek nézegeted, láthatod eleget. a légzésfigyelőt (főleg a bébiőrrel kombináltat) én fontosabbnak tartom, és javaslom a márkás, jól bevált modell használatát, lehet kapni használtan is aztán egy év múlva eladod kis bukóval.
mi eleve béreltünk egyet, az árának töredékéért, és így nem volt kockázat, mert ha elromlik, instant csere.
-
DeFranco
nagyúr
válasz salieri. #12613 üzenetére
mi 301R-t béreltünk, két padosat. abból a szempontból jobb, mint a digitális kijelzős modell, hogy utóbbinak a kijelzője a gyenge pontja, soknak elhullik, ez bérléskor mindegy, vásárláskor szempont lehet. vannak barom design dolgai, azzal kapcsolod be amivel csatornát is váltasz meg ilyenek, meg a hangátvitel az inkább csak recsegés az első pár másodpercben de ezekkel együtt lehet élni mert amúgy meg biztonságos, stabil, pontos.
bérlés, vásárlás vérmérséklet függvénye, ha használtan megveszed, akkor pici bukóval el tudod adni, 0-5k között megúszod, ha bérled az egy évre kb. 10-15k. vásárlásnál ott a kockázat, hogy ha nálad megy tönkre akkor buktad az árát és venni kell mégegyet, ha bérelsz akkor ha elromlik, azonnal cserélik.
-
tildy
nagyúr
válasz salieri. #12608 üzenetére
Micsoda ? A yoyo? NEm, mar most 0-6 ho kozt is hasznaljuk.
Hol a fekvoresz? Itt:Nem tudok rola, hogy Magyarorszagon forgalmaznak, viszont kinai koppontasat mar lattam otthon is, olyan van itt is egy baratnomeknek, es imadja. Viszont hatranya, hogy kcsi relative a csomagtarto.
Babaorbol angelcare 1100 van, a fiamnal ameg hasznaltuka walkie talkie reszet, lanyunknal nem. De mukodik mindketto.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz salieri. #12613 üzenetére
AC401 van, használtan vettük és már a második gyerkőcöt szolgálja ki, mindenféle hiba nélkül.
Tildy:
Ez a kocsi nagyon high tech. Gondolkodunk rajta, hogy eladjuk a szettet és egy sima könnyebb sportra cserélünk.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
salieri.
őstag
válasz Real_Necro #12617 üzenetére
Ehhe én már megrendeltem a britax b smart szettet.
-
Real_Necro
veterán
válasz salieri. #12618 üzenetére
Jó az, ne aggódj, második gyerkőcöt nevelgetjük mi is benne, csak lányom már 8 hónaposan úgy döntött, hogy a mászás mellett ő azért állni is szeretne.
Pár hónap és gyalogol. De fiam is kb 2 éves koráig használta még a sportot.Többre viszont nem tervezünk, így feleslegesen porosodna...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz salieri. #12616 üzenetére
Yaya , yoyo meg hasonló neveken szokott lenni.
Az a jó benne , hogy meg lehet venni a fekvő résszel is, meg külön is. Mi a 6 hós kortól való változatot vettük meg, majd csak rá egy évre a 0 hós kortól valót .
Nekünk teso fellépős van.[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
válasz Real_Necro #12619 üzenetére
Nem idegeskedek jó lesz az nekünk . Viszont ez a yoya is jó lenne valahogy 100dollarba kerül.
TILDY:A replika gyengébb valamiben? Mert azt prezentálja a kínai, hogy nagyobb a cső falvastagsaga mint az eredetinek. Árulják itthon egyben mozessel 200k,annyiért i viszont elég sok.
-
salieri.
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz salieri. #12624 üzenetére
Mire gondolsz, mint mozes? Amit előbb linkeltem, az a mozes. Azzal együtt itt kb 450 font volt. Igen, amúgy a linkeken kevoben benne van a babynest, ami a piciknek való . Egyik ismerős 60 fontért vett olyan kínait, de nekik eléggé bevált .
Reál necro : lehet külön is labzsakot venni hozza, de mi sokáig univerzálissal használtuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
jansky1
senior tag
Nem találtam előzményt a topicban, Dada Paradiso babakocsikkal van valakinek tapasztalata?
-
B-L-A-C-K
titán
Kellett egy babaülés a 2. kocsiba, vettem egy ugyan olyat ami most is van,konkrétan ezt. Csak gondoltam azért osztom meg mert ez az eladó ülésekkel foglalkozik, és elég baráti áron vannak, hátha valakit érdekel.
-
tildy
nagyúr
válasz salieri. #12628 üzenetére
Nem, neki csak a 6+ ülésű babakocsi kellett. Autós ülése már volt, a gyerek meg már elmúlt 1 éves akkor.Ő is olyan típusú csaj, mint én, szereti össze válogatni a dolgokat. Kb ahhoz tudnám hasonlítani , hogy melyiket preferalod jobban, megvenni egy előre összerakott számítógépet , vagy összerakni magad, ami neked kell . Jahm, ő is programozó ;£
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Biciklis gyerekülésekről mit érdemes tudni? Azt néztem, hogy mindenképp nyeregvázcsőre szerelhetőt vennék, a csomagtartóra szerelhetőnél biztonságosabbnak tűnik.
1 fontos szempont van, hogy 2 bringán használnánk az ülést, ezért jó lenne olyan, amihez lehet venni +1 konzolt.
-
senior tag
válasz albiosz #12632 üzenetére
Nekem pont az tűnt, hogy a csomagtartós az ami több helyen felfekszik, míg a nyeregcsöves csak a nyeregcsövön rögzül.
Mi kocabringások vagyunk, egy belépő nyeregcsöves Polisport Koolah-ot vettünk, ehhez kapható külön adapter is pár ezer forintért, tippeket innen
vettem.No money, no honey.
-
albiosz
őstag
válasz davenport #12633 üzenetére
Igen, több helyen van rögzítve, de a csomagtartó jóval vékonyabb, gyengébb csövekből van, mint a nyeregvázcső. de azért szemrevételezem majd élőben a felhozatalt. Lehet, hogy nem is helytálló az elméletem.
Mi is kocabringások vagyunk, de néha praktikus lenne.
Köszi a linket és az ajánlást!
-
Ismét egy kis (agyvérzésközeli állapotú, de akkor is) büszkeség
Manóka elég rosszul alszik (el) mostanában, mindig megy a sírás, már félálomban van, de akkor is sír, ordít, ömlik a könnye. Eddig sajnos nem sok sikerünk volt ennek csillapításában, 30-90 percet el szoktunk így tölteni minden este, cici, víz, ringatás, ínymasszírozás, mese, zene, fény, sötét, séta, ágy, anyáék ágya, kanapé, mindent is végigpróbálunk mire abbahagyja.
Én valamiért végképp nem tudtam megszüntetni ezt, csak anyánál szokott megnyugodni, de tegnap este anya már kétségbeesve böködött fel a legszebb álmomból, hogy ő feladta.
És láss csodát, felvettem, kis nyöszi után (rettentő aranyos) szipogássá szelídült a sírás, majd elaludt a vállamon. Valószínűleg már elfáradt, és azért, de nekem ez akkor sikerélmény volt, hogy végre nálam is sikerült elaludni, hogy majdnem meg is könnyeztem, miközben a kis gombóc pihegett a kezemben Bónusz, hogy ezután éjszaka is csöndben volt, csak a szokásos szopira kelt fel.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
winery
aktív tag
Gratulálok , nagyon jó élmények ezek :)
Én tegnap úgy jártam,hogy 5 hónapos fiam nem akart elaludni, de látszott rajta, hogy álmos. A nagy ágyra raktam és lefeküdtem mellé az arcunk majdnem teljesen szembe,manó oldalra fordulva úgy pislogtunk egymásra. Én néztem szép kék szemét és szőke haját , ő meg szakállas ronda apját , egyszercsak egyik kezét felemelte és lendült mint a Thor kalapácsa, már vártam a pici kezét, mikor éreztem, hogy a manó simogat és így többször simogatta az arcom ,néha nevetett a szakállamon vagy rajtam . Én meg olvadtam mint a jégkrém. Hihetetlen öröm források :)
-
válasz winery #12638 üzenetére
"Én néztem szép kék szemét és szőke haját , ő meg szakállas ronda apját" Hmm, azt hiszem elég generikus PH-s apukák vagyunk
Nálunk még a szakállbamarkolás megy, de utána (szerencsére) nem tépi, csak fogja az ujjai között és nagyon bandzsítva, szakértő módon megnézegeti, aztán elengedi és vigyorog mint a tejbetök.
(#12639) Elemental
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Real_Necro
veterán
válasz DNReNTi #12641 üzenetére
Mellkasról kifejezetten élénkítő érzés, bár 9 hónapos lányom a bimbócsavaráshoz is ért.
Fiam nem volt ennyire "agresszív".„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
válasz Real_Necro #12643 üzenetére
Mi még szerintem egyezzünk ki ezzel, asszony most arra panaszkodik, hogy bogyóka <warning, graphic violence> szopi közben rászorít a bimbire az ínyével, és rögtön utána hátradobja a fejét </warning, graphic violence>. Pedig még foga sincs
-
DNReNTi
őstag
válasz Real_Necro #12643 üzenetére
Hahah! Ismeros.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Real_Necro
veterán
Lehet még fokozni, lányom anno 6 foggal hosszában harapta és húzta így anyának... potyogtak a könnyek. Szerencsére leszokott róla.
-
tildy
nagyúr
válasz salieri. #12634 üzenetére
Nem, nincs. 6.2 kg a fekvos resszel egyutt. ( amit en nem neveznek mozesnek, mert azt mondjak a mozesnek fix merev fala van) .
-
Ismét bejött, hogy egy dolog a nevelési elv, és egy dolog a gyakorlat 5 hónapos manó, írtam már hogy mióta (úgy véljük hogy) mocorognak a fogai, ordítva alszik el, ordítva ébred, éjszaka nyűglődik... (egyébként ez az időpont kb. egybeesik a 4 hós oltásokkal, de az már rég nem aktuális szerintem, ezek a dolgok pedig megmaradtak)
1-2 hete egy éjszaka feleségem
az idegösszeomlás szélénközénk tette az ágyba. Azóta az ordítva elalvás még mindig megvan, de nagyon sokat segített, hogy csak odafordul a cicihez, félálomban kajcsizik, majd alszik tovább, reggel meg kipihenten, vigyorogva nyújtózik kettőt és indulhat a nap.Aztán amikor meséltem ismerősöknek, cimboráknak, kiderült, hogy szinte mindenki (van aki már jóval korábban kezdve) ezt csinálja, és 1,5-2 éves gyerekek is anyáékkal alszanak, a rekord a kiscsoportos gyerek. Nagyon nem tartom jó ötletnek, de annyira jó végre aludni éjszaka
Vannak erre pozitív/negatív példái valakinek? Nagyon visszaüthet ez majd? Attól félek, hogy ha most engedünk a saját kényelmünk érdekében, elgyengülünk... aztán feleségemnek a világmegváltó FB-csoportokban megmondták, hogy "ilyenkor a gyerek még igényli a közelséget, a biztonságot, stb.". Azért nekem gyanús, hogy 3 évesen már nem erről van szó.
Ráadásul OK hogy éjszaka nagyjából csend van, viszont én a falra felkenődve alszom, reggel úgy ébredek néha, mint akit összetörtek, feleségem meg az ágy szélére húzodik, vagy amikor a másik cici jön, akkor át kell másznia az én oldalamra, ilyenkor kb. még ő is présel a falhoz Egyelőre a csend és nyugalom erősebb érv a kényelemnél, de nyilván kb. minden este filózunk rajta, hogy "ma tényleg a kiságyban altatjuk", csak aztán elkezd ordítani
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest