- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Néhány alap kérdésem lenne az apple watch-csokkal kapcsolatban (5 v 6 között vacillálok):
- auto pause van e? Elindulok bringázni, meg kell állnom egy pirosnál, ilyenkor megáll e az edzés magától, majd újraindul e, ha én is?
- aod kikapcsolható?
- az órák hátulja, tehát a bőrrel érintkező részt megtaláltam, hogy alumíniumtok, Ion-X-üveg és kerámia hátlapról beszélhetünk, és a kérdés, hogy esetleg váltott e ki valakinél allergiás reakciót (egy másik órámmal jártam így, ezért is kérdezem, pedig nem szilikon szíjat használtam)
- van e óráról indítható fix edzés? Egy másik órán volt egy óralap, amin be lehetett állítani, amit akartam (nekem bringa volt), így mikor kellett, csak mentem, vagy egy dupla kopp, vagy bármi más mód van e erre?Gondolkozom, hogy Nike variánst válasszak, mert tetszik a fényvisszaverős sportpánt. Egyéb extra különbség van e? Ha nem tetszik egy számlap azt letörölhetem e, aztán vissza rakhatom e?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest