Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Gratulálok előre is, pokoli kis masina! A napokban volt lehetőségem megnyomkodni egy base model M1 et, és összepiszkítottam a nacimat, meglepően gyors! Mondjuk semmi erőforás igényeset nem csináltam abban a pár percben, csak valahogy az OS gyorsabban végezte a dolgokat mint ahogy emlékeztem. Utoljára, bő 5 hónapja inteles macem volt, catalina val.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Én csak a személyes, sokszoros tapasztalatom szerinti történetet írtam le. Nem egyszer mentem át a Magyar-Szlovák "határon", hanem sokszor, nem EU határon. És jeleztem a vámosoknak a tényállást.
Persze a fórumokon mindig vannak jobban IS hozzáértő emberek.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
general
addikt
Akkor ez nem okozhat olyat, hogy ez az adott alkalmazás egyszer csak nem akar megfelelően működni? (mert sajnos ez történik, a DisplayCal nevű kalibráló program egyszer csak nem akar rendesen működni, néhány napja minden rendben volt. kivagyok, nem találom az okát. 5x reinstalláltam már...)
-
Laox
aktív tag
-
MODERÁTOR
Jah. Netflix, spotify ugyanazt a plugint használja a védett tartalmak lejátszására, Chrome és FF alatt kéri a Rosettát, amellett, hogy a telepítő maga az natív arm volt.
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
TigerCat
nagyúr
4T B-os külső vinyót használok most éppen, elég lassan csatlakozik fel, a ForkLift is megakad mire olvasni kezdi, ezt követően azonban hasít. Normál HDD tempóval ír és olvas. A kisebb 1 TB-os nem produkálja a megakadást, az kissé gördülékenyebben indul. Mindkettő saját táp nélküli, hagyományos USB 3-as, tökmindegy milyen adaptert dugaszolok rá (ezerforintos vacak, vagy márkás több portos), jól mennek. NTFS, ExFAT és APFS formázással is tesztelve, Inteles és M1 Mac-en is. No Problem.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
-
r4z
nagyúr
Ha mar a kollega hajlando megtanulni az ujat, inkabb tanulja meg a sztenderdet, jobb lesz neki Mai napig nem ertem peldaul azokat, akik magyar billel programoznak. Megy az AltGr-rel bohockodas, mikozben a fel billentyuzet kihasznalatlanul all.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
őstag
Köszi, telepítettem, és sikerrel megy. Hangzásbeli különbséget nem igazán észleltem, de működik, és ez a lényeg. A minőség rendkívüli, a laptop az egész lakásra elegendő Bluetooth kapcsolatot biztosít, nincs szakadozás, vagy kimaradás a streamben, pedig 85 nm-t fed le. A füles egy Sennheiser 4.40 BT, az agyba dugós cuccokat nem bírom elviselni.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Meglátjuk. Fura még nekem ez az kompatibilitás izé... De tényleg reccenés nélkül indult, és simán fut. Az akkut az eredeti sem nagyon szívta, de majd kiderül, miben jobb.
Igazából úgy érzem, hogy ezen a cuccon csak zenét hallgatni erősen overkill... Mármint nincs nagyon app ami megizzasztaná. De valahol pont ez benne a jó.Icewolf || kósza ||
-
Morph33
tag
Hát ez zseniális, ráadásul nem is kellett gyártani, mert alapból benne volt a magyar.
A linkelt weboldalon a legtöbb infó már nem aktuális, mert nagyon régi, de az Ukulelébe van egy útmutató az egész folyamatról. Én ez alapján csináltam és sikerült is.Óriási köszönet! Ez életmentő volt!
-
sz.balazs.95
veterán
Annyi problémám akadt, hogy a space-t nem tudom beállítani, illetve nem tudom, hol lehet nevet adni a kiosztásnak, a beállításokban Untitled néven jelenik meg, ráadásul 3x listázza ki.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Alex91
félisten
Ja, majd kinyirja ugyis szoftveresen .
Igaz, az en gepem meg jo kis Inteles. A multkor meg szepen vagtam az iMovieval, most meg 3 napja frissult… Na,most meg bugzik, meg olyan tetu lassu lett! Igaz, mar kezeli az iPhone 13 ProRes-et, vsak eppen dolgozni nem lehet vele!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Parson
addikt
Hát nem is tudom, én se várok igazából túl sokat, de tény, hogy:
1. alapból szeretnék tisztában lenni, pontosan mit is veszek, ha már kétesélyes
2. felhasználásfüggö... én se tudom mennyivel számit többet (valszeg nem számottevö), de ha lehet eggyel jobb, szinte minimális felárért, miért ne? Szerencsére van idöm eldönteni, nem sietek.[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
veterán
Hát az nMag-ra gondolt, hogy onnan újítja be. Az eléggé ellenőrzött és biztonságos, de amennyiben van próba időszak 1-2 hét mind a két programnál és engedi teljes mértékben kihasználni akkor tuti rá veszem, hogy először úgy csinálja.
Ez most egy hirtelen jött videóvágó / content creator leszek, mert vettem egy MacBook Pro-t ötlet ahogy érzékelem, de még akármi is lehet belőle..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
GreenGoblin
őstag
51 napos a coco szerint.
Akkor mégsem akkor gyártották mikor rendeltem. De elég fiatal még azért.
Viszont a manufacture date-nek azt vette mikor legelőszőr bekapcsoltam. Szóval az nem pontos. Az akkunál írta az 51 napot.[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
félisten
A Windowsos desktopom sokkal reszponzivabb volt mint az Air, pedig régebbi (2700X + 1080Ti). De mindkettő megfelelő volt (persze eros terhelés eseten a 64G RAM segített).
De nyilván mások a tapasztalatok -- lényeg, h megváltást nem kell várni tole, mindkét OS eléggé szenne van optimalizálva mar.
while (!sleep) sheep++;
-
Pano
addikt
Nem pontosan fogalmaztam, de a lényeg átment.
Ezt a blogot és keyboard layoutot megtaláltam én is. Hozzá tudtam adni meg minden, ki is tudom választani, de a mac állandóan elvált róla. Ha meg nem, akkor semmi nem változik a kiosztáson. Elég régi a bejegyzés, lehet az újabb macos-en már nem működik.Azt hiszem én ezen a ponton befejezem a maces pályafutásom. Ez a rendszer mióta megvettem csak hátráltat tök apró dolgokban is. Még arra is külön alkalmazást kellett kukáznom, hogy kikapcsoljam az egér gyorsítást. Agyrém.
Egyszer sem tudtam felszabadultan használni mióta megvan
No mindegy. Marad csak a telefon apple.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Pont így vagyok én is ezzel. Meg is hirdettem a PC-t (félmilla), de nem vitték el, így egyelőre marad. Keveset játszok már, mert a család fontosabb, amúgy többet is ülnék előtte. Munkára meg az M1 16/256 Air tökéletes.
Egy dolognak örülnék nagyon, ha a Magic Mouse gombját ki lehetne cserélni egy halkra, mert ez elég hangosan kattog... Ha netán tud ajánlani valaki egy csendes kapcsolót, amit be lehet ebbe építeni, azt nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Sumi
aktív tag
Ok, de az apple 2-3 fajta laptopot gyárt.. Azért azt a kettőt sikerülhetne jóra hozni. Nem vagyok elvakult, de szokatlanul több a baj az apple laptopokkal, mint a pc laptopokkal - PEDIG sokkal nagyobb a merítésem a pc laptopokból. Mi lenne ha 10-100x több mac-kel találkoznék? Még rosszabb lenne az össz. meghibásodás száma.
-
hszilard666
veterán
Hehe, rendicsek, én csak probe-oltam a piacot! Egy kérdésem van, ha holnap elugrok érte mennyit engedsz topikkedvezmény címen?!
Dzsíz, mik ezek az árak, hát erre szavazott a társadalom nagyon büszkék lehetünk magunkra! Szerintem nálam marad a kukaszökevény Air amíg ki nem leheli a lelkét.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 13" 2018 / 256GB, 8GB RAM / Rose Gold (204)
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- MacBook Air 2020 M1 16gb 256 SSD 27% Áfás Magyar Billentyűzet
- MacBook pro 13,3 retina 2016 256ssd, 8gb ram
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest