Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Új mb tulajok között van olyan aki ilyet tapasztalt?
-
joey04
titán
válasz StoneBridge #1651 üzenetére
pedig azt hittem a fehér macbook után nem követnek el ilyen mértékű hibát...
vajon a Pro esetében is így van megoldva? -
joey04
titán
Hát ez nem egy szimpatikus lépés:
Az Apple hazai szervizének is nevezhető Almárium Pro Kft arról tájékoztatott, hogy az Apple bizonyos garanciás eseteket kívül helyezett a korlátozott garancia hatósugarából. Így például a MacBook modellek aljának repedezése (bottom case), amely a kibocsátott termékek körülbelül 40%-át érinti, immáron nem tekintik garanciás hibának. A dolog azért érdekes, mert a jelenséget egyértelműen anyagHIBA okozta a 2006-2007-es gépeknél. Nem minősül garanciás gondnak az sem, ha a MacBook Pro nyitógombja lekopik, mert lepattog róla a festék - mint ismert, a gomb nem króm, csak krómozott… A legérdekesebb megfogalmazás az ExpressCard foglalatokkal kapcsolatos: az Apple nem ad garanciát a MacBook Pro-k ExpressCard foglalataira, ugyanis az "a használat következtében is elromolhat". A gazdasági válság időszakában ellentmondásosnak tűnik a minőségpolitika ilyen jellegű szűkítése, és már a közeli jövőben nem kevés feszültség forrása lehet az új irányvonal… A lépés nyomán sajnos a garanciabővítést vásárló felhasználók is kénytelenek lemondani ezen alkatrészek ingyenes cseréjéről.
-
joey04
titán
Beléptem a klubba egy kisebb alu macbookal.
Nagyon pöpec gép eddig mindenre találtam megoldást. Egy fura dolog van: van pár lemez amit még win alatt írtam ki, de nem egyszerre telt meg a lemez hanem még folytatólagosan 2-3 alkalommal írtam rá. no a macbook ezeken a lemezeken csak azt az adatot látja amit első körben írtam ki... ez miért van? nem a lemez a hibás, az asztali simán beolvassa őket. -
joey04
titán
Most olvasom, hogy a frissült macbook pro családban már kivétel nélkül beépített akksi vam. kérdésem hogy ha netán lefagy a gép(azért nem lehetetlen nekem egyszer már sikerült) hogy indítom újra?
-
joey04
titán
válasz StoneBridge #1880 üzenetére
semmi, a kártyaolvasó kivételével, meg hogy az audio in/out egyben van.
jah a felirat macbook pro lett!
no és ugye van bill világításom, ami kis alu mb-on nem volt. -
joey04
titán
válasz StoneBridge #1882 üzenetére
igen arról váltottam. nekem megérte, mert tetszik. anyagilag nem volt jó móka persze.
-
joey04
titán
válasz StoneBridge #1885 üzenetére
az én alu macbookomban már a kevés ideig gyártott jobb kijelző volt, így annyira nem látványos a javulás, de gyönyörű képe van, az biztos!
-
joey04
titán
válasz StoneBridge #1893 üzenetére
elvileg amik ezekkel a kijelzőkkell jöttek: 9CA5, 9CA7, 9CA8 jobbak mint a régiek. Nekem a 9CA5 volt, és otthon amikor megnéztem, valóban szebb képe volt mint a boltban lévő kiállított darabnak, elején azt hittem, más volt a megvilágítás vagy fne tudja, de nem. Beszmacen volt is róla értekezés, a macbook topicban!
-
joey04
titán
válasz StoneBridge #1895 üzenetére
igen, a system preferences displays color résznél van, open profil, és akkor megnyitja a color sync progival, ott a 13as sorban van. a modelnél
-
joey04
titán
válasz GhostWalker #1898 üzenetére
hát ha hordozható gépre gondoltál, akkor az összes macbook pro jó választás, egyedül a standard fehér macbook nem ajánlott szerintem. ha komolyabb munkára kell, akkor a 15ös verzió, esetleg ha szükséged van a nagyobb grafikai teljesítményre akkor a 9600as kártyával szerelt 15ösök lehetnek jók, bér most nem sokkal erősebb mint a 9400as kártya, de a snow leo alatt állítólag érezhető lesz a javulás. ha imac, akkor az összes jó választás, de ha komolyabb munka lesz vele akkor csak a 24esek mert abban nem gagyi tn panel van. mac miniből a nagyobbik nem jó vétel, inkább a kicsi feljavítva (több rammal, nagyobb vinyóval rendelve) és akkor olcsóbban kijössz!
-
joey04
titán
Szerintem ez egy nagyon jó összefoglaló írás az új gépekről. Hasznos lehet az új vásárlóknak is, és azoknak is, akik nem tudják eldönteni érdemes-e cserélni az új gépekre.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Új MBA
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Apple Store Down...
-
joey04
titán
8-10 óráról egységesen 7 órára csökkent az üzemidő, bár a MacBook Airnél már láttuk, hogy új mérési módszertant vezetett be az Apple, és a kevesebb több. Majd a gyakorlatban derül ki, hogy mi a helyzet, könnyen lehet, hogy a mostani hét kompatibilis a korábbi tízzel
-
joey04
titán
frissültek a gépek, mba, meg mbp is. és van új "retina" mbp is, 15.4-inch display with a pixel density of 2880 x 1800.
-
joey04
titán
válasz Forchalad #7776 üzenetére
Mennyire biztos ez hogy a haza apr-eknél csak később lesz kapható?
Eléggé... Hnadras (XMS):Természetesen az összes új gépből érkezett ma raktárra, kivéve a Retinás MacBook Prókat… A külföldi boltokban 5-7 munkanapról 3-4 hétre nőtt a szállítás, ebből kiindulva itthon minimális esélyét látom a júliusi szállításnak. A szállítási időkből az is látszik már most, hogy mennyire kapós lett az új gép, nálunk is már sorban állnak a megrendelések, és gyanítom ha megérkezik az első demódarab a boltba, még többen lesznek akik akarnak majd egyet.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Ha most lenne pénzem: [link]
-
joey04
titán
Kezdő kérdés jön: Ha macbook air-t hdmi-vel összekötöm egy tv-vel hogy azon nézzem a filmet akkor az megoldható hogy a laptop kijelzője lekapcsoljon és csak tv-n legyen kép?
-
joey04
titán
Hello!
Ismerős venne egy régi fehér macbookot. tudom semmire sem jó, meg stb, de itt az lenne kérdés, hogy normális piaci áron akarják-e adni neki vagy sem. 2008 early, 2.4GHz core2duo, 2gb ram, Intel GMA X3100, 128-as ssd, új, most cserélt akksi. külsőre nem kopott, nincs baja. 60k. ér az annyit?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
A Macbookon ugye csak egy usb c csati van, de vannak olyan megoldások, mint pl ez. A kérdésem az lenne, hogy ezen ugye van külön tápcsati, de abban az esetben, ha én mondjuk csak a hdmi-t szeretném használni, meg mondjuk egy külső vinyót az egyik usb 3 porton, akkor nem kell bedugni az áramba ugye? Csak ha a macbookot meg az usb-n csatlakoztatott dolgokat (pl.: iphone) tölteni szeretném. Nem ilyen gépet tervezek venni, de ez a jövő, szeretek nézelődni milyen megoldások vannak.
-
joey04
titán
válasz Black Dragon #42315 üzenetére
Nem kell bele retina meg egyebek, csak ne TN panel lenne benne.
42310: köszi. nézegettem, vannak egész pofás megoldások meg projektek usb-c dockra, mire oda jutok, hogy olyan gépem lesz,már nem lesz lesz problém akár az egyetlen usb-c sem.
-
-
joey04
titán
válasz Chereiose #42403 üzenetére
(5) A fentiektől eltérően a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglalt kötelezettségeken túl Media Markt Online a vásárlástól számított 15. és 60. nap között a fogyasztónak minősülő vásárló számra elállási jogot biztosít az alábbi feltételekkel: a jogszabályi kötelezettséget (10.§ (2) bekezdése szerinti elállási jog) meghaladó időtartam alatt gyakorolt elállás esetén a fogyasztónak vissza kell juttatnia a terméket sértetlen, hibátlan állapotban összes tartozékával és eredeti csomagolásával együtt, továbbá a vásárlást igazoló eredeti számlát a Media Markt részére. A fogyasztó elállhat a szerződéstől az ügyfélszolgálati email címünkön, (mmonline@mediamarkt.hu), vagy személyesen bármelyik Media Markt áruházban a 15. és 60. nap között anélkül, hogy bármilyen indokot kelljen adnia erre vonatkozólag, vagy az áru - ha a határidő lejárta előtt megkapta az árut - visszaküldésével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Kupon kunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest