Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szakallasgy1

tag

Hosszú hosszú évekig használtam Apple termékeket. Volt köztük 2 db iMac G3- iMac G5, iBook G3 és G4, eMac, és 2db inteles c2d-s macbookom is.

Szerettem volna egy Macbook pro-t venni. Nyilvánvalóan nem c2d-s gépet. Hanem egy i5-s gépet, legalább 2012-től. Ezek a gépek a mai napig pofátlanul drágák használtan is. Legalább 130-140 e ft-tól vannak árban sok helyen.

Úgyhogy emiatt is váltottam almáról egy használt T430-as Thinkpadre. Nem bántam meg, mert nagyon jó áron jutottam hozzá egy nagyon jó hardverhez, szép állapotban.

Az os x valóban az egyik legfelhasználóbb os amit eddig használtam. De azt, hogy hardveresen használtan is 2-3 szoros árban vannak, az azért pofátlanság. Hiányzik az OS X, illetve az almás gépek is. Semmivel nem rosszabb ez a Thinkpad egy azonos hardverű Apple gépnél, ráadásul harmadáron jutottam hozzá. A win-t szokni kell, mert évekig Apple gépet használtam. Az összeszerelési minősége véleményem szerint kifogástalan. Ha lesznek értelmes áron Apple gépek, akkor majd ismételten venni fogok.

szakallasgy

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés