Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakallasgy1
tag
Hosszú hosszú évekig használtam Apple termékeket. Volt köztük 2 db iMac G3- iMac G5, iBook G3 és G4, eMac, és 2db inteles c2d-s macbookom is.
Szerettem volna egy Macbook pro-t venni. Nyilvánvalóan nem c2d-s gépet. Hanem egy i5-s gépet, legalább 2012-től. Ezek a gépek a mai napig pofátlanul drágák használtan is. Legalább 130-140 e ft-tól vannak árban sok helyen.
Úgyhogy emiatt is váltottam almáról egy használt T430-as Thinkpadre. Nem bántam meg, mert nagyon jó áron jutottam hozzá egy nagyon jó hardverhez, szép állapotban.
Az os x valóban az egyik legfelhasználóbb os amit eddig használtam. De azt, hogy hardveresen használtan is 2-3 szoros árban vannak, az azért pofátlanság. Hiányzik az OS X, illetve az almás gépek is. Semmivel nem rosszabb ez a Thinkpad egy azonos hardverű Apple gépnél, ráadásul harmadáron jutottam hozzá. A win-t szokni kell, mert évekig Apple gépet használtam. Az összeszerelési minősége véleményem szerint kifogástalan. Ha lesznek értelmes áron Apple gépek, akkor majd ismételten venni fogok.
szakallasgy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Spórolós topik
- Half-Life 2
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest