- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
supershape
csendes tag
Sziasztok!
Bemásolom ide trobi bejegyzését az iphone topicból és amit én írtam válaszul, hátha tud valaki segíteni, vagy van még "sorstársunk":
"Egy hetes 15 pro legfrissebb szoftverrel folyton eldobja a mobilnetet
Mutatja, hogy 4-5 G de adat nem jön. Amikor repülőbe és vissza kapcsolom akkor megjön minden e-mail stb. E SIM az elsődleges kártya plusz van benne egy másik fizikai SIM is. Ráadásul úgy van beállítva, hogy ha nincs adat az elsődleges kártyán, menjen a másodikról. Úgy tűnik, hogy ilyenkor mindkettőt eldobja.
Találkozott már valaki hasonlóval?"Válaszom ez volt:
"Nálam ugyanez a probléma, pár napja án is feltettem ezt a kérdést, garanciális javitást javasolt valaki. Én Vodafone-os e-sim-mel ésTelekomos fizikai sim kártyával használom. A Telekomos kártyával rendesen működik a Vodafone-os e-sim--mel jelentkezik a probléma. Azóta kétszer voltam a Vodánál, kivizsgálták a jelenséget, szerintük nálunk minden rendben van. Ezután - még belefértem a 30 napba - az EMAG-nál kicserélték a telefont. A helyzet az új készülékkel ugyanaz. Nagyon dühitő, hogy egy több mint fél millió Ft-os készülék nem működik rendesen. Teljesen tanácstalan vagyok. Lehet, hogy egy 15 PRO tipushiba?"
Találkozott valaki ilyennel esetleg 15 PRO MAX-on is? Vagy egyáltalán használ valaki e-sim-mel kétkártyás telefonként 15 PRO MAX-ot? Ha a PM biztosan jól működik, kicserélném arra, bár nem akartam akkora telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest