Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• supershape

csendes tag

Sziasztok!

Bemásolom ide trobi bejegyzését az iphone topicból és amit én írtam válaszul, hátha tud valaki segíteni, vagy van még "sorstársunk":
    "Egy hetes 15 pro legfrissebb szoftverrel folyton eldobja a mobilnetet :U
    Mutatja, hogy 4-5 G de adat nem jön. Amikor repülőbe és vissza kapcsolom akkor megjön minden e-mail stb. E SIM az elsődleges kártya plusz van benne egy másik fizikai SIM is. Ráadásul úgy van beállítva, hogy ha nincs adat az elsődleges kártyán, menjen a másodikról. Úgy tűnik, hogy ilyenkor mindkettőt eldobja.
    Találkozott már valaki hasonlóval?"

Válaszom ez volt:

"Nálam ugyanez a probléma, pár napja án is feltettem ezt a kérdést, garanciális javitást javasolt valaki. Én Vodafone-os e-sim-mel ésTelekomos fizikai sim kártyával használom. A Telekomos kártyával rendesen működik a Vodafone-os e-sim--mel jelentkezik a probléma. Azóta kétszer voltam a Vodánál, kivizsgálták a jelenséget, szerintük nálunk minden rendben van. Ezután - még belefértem a 30 napba - az EMAG-nál kicserélték a telefont. A helyzet az új készülékkel ugyanaz. Nagyon dühitő, hogy egy több mint fél millió Ft-os készülék nem működik rendesen. Teljesen tanácstalan vagyok. Lehet, hogy egy 15 PRO tipushiba?"

Találkozott valaki ilyennel esetleg 15 PRO MAX-on is? Vagy egyáltalán használ valaki e-sim-mel kétkártyás telefonként 15 PRO MAX-ot? Ha a PM biztosan jól működik, kicserélném arra, bár nem akartam akkora telefont.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés